Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Diskuze

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

martin1m2

Jako pokud to budou lidi chválit, tak na to taky kouknu, jen předběžně nepočítám s tím, že to bude stát za to... můžou jen překvapit :)

martin1m2

martin1m2 (hodnocení, recenze)

No, ale keď si vezmeš ... Misfits sú paródiou amerických Heroes ... a vraj to má byť podobné ako britský Misfits len ešte uletenejšie a praštenejšie ... Neviem ... 1. sériu si určite pozriem ... Ale inak tých remakov sa v posledných rokoch robí tak veľa, že už to ľudí začína aj štvať ... Ale práve ohlásili, že by mohli vzkriesiť ALIAS ... skôr nepôjde o remake, ale o pokračovanie :) Som vo vytržení a ak sa to stane skutočnosťou, ja sa zblážnim od šťastia ... ALIAS je dodnes môj TOP NO 1 seriál ♥

na příspěvěk reagoval Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

martin1m2

To dopadne jak jejich remake Červenýho prťajzlíka...

 

No, třeba se jim to povede, ale atmosféru originálu to určitě nepřekoná... nevidím v tom význam, navíc když maj Hrdiny a další superhrdinský seriály, který jsou sice jiný, ale nic jim nebrání přijít s něčím novým, konceptem podobnýmu Misfitsům, ale jinak vlastním...

martin1m2

martin1m2 (hodnocení, recenze)

Američania práve ohlásili remake tohto seriálu ;) Nová pätica bude v zložení Ashleigh LaThrop, Tre Hall, Allie MacDonald a Jake Cannavale ... 5ty osoba ešte nie je známa ... A ako tvorcovia seriálu sú uvádzaní Josh Schwartz (OC, Gossip Girl) ... a taktiež Howard Overman z pôvodných britských Misfiťákov... Čo vy na to? ;)

 

zdroj: RadioTimes, Entertainment Weekly, Ladbible

na příspěvěk reagoval Helo

M.Heaven

M.Heaven (hodnocení, recenze)

Ještě někoho tu rozčiluje ta enormní chyba z dílů 2x6, 2x7? Curtis se v 6. díle vrátí v čase a celá ta situace se NIKDY NESTALA, ale Simon a Alisha si v 7. díle přesto pamatují tu svoji "hodinu pravdy"? WTF?!

matezzz

matezzz (hodnocení, recenze)

Jojo, Red Dwarf a South Park, pro mě jedny z nejlepších seriálů... doporučuju!

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Nějaký drogy, energiťáky, kafe, cola a spousta sladkostí - kombinace všeho by měla spolehlivě zabrat i na několik dní :)

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Pilda17

No zatím se mi do toho moc nechce no... navíc kdo ví, kdy se k tomu dostanu, teď se rozjela jedenáctá série Červenýho trpaslíka, dvacátá série South Parku... Kdyby tak někdo vynalezl způsob jak nespat a nesložit se z toho :-)

na příspěvěk reagoval Bloody13, Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Viděl jsem 8.dílů a vím, že už je konec, ale tak nějak to nadšení z prvních dílů vyprchalo. Docela nuda, takže bych se rád podíval na poslední dva díly a ukončil to, ale bojím se, že budu zklamaný, tak nějak seriál začal hodně nudit. 

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Je. Hlavně jsem myslel, že ty postavy jen takhle hraje... ale pak jsem kouknul na nějaký interview a on takhle vystupuje normálně :D

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Pítrs85

No, ta kvalita je tam taková kolísavá, ale ten humor tam je fajn ujetej taky a "Woody" je tam samozřejmě super a nejlepší postava :D Ale já jsem to měl obráceně, poznal jsem ho v Preacherovi a pak kvůli němu zkouknul i This is England a Misfits :D

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

DarkMoon

Jo, v tý třetí sérii, když ho vyměnili, tak to vypadalo, jako kdyby z Rudyho chtěli udělat druhýho Nathana a působilo to trapně. Nakonec ho ale poslali svojí vlastní nejen humornou cestou, což z něj udělalo naprosto skvělou postavu. On teda Gilgun tyhle postavy hraje vždycky dost podobně, viz Woody v This is England nebo upír v Preacherovi... ale proč ne, když je ten jeho projev tak zábavnej a sympatickej :D

na příspěvěk reagoval Pítrs85

KateDee

KateDee (hodnocení, recenze)

valentaj

Já jsem si to vysvětlila tak, že chtěla přesně to stejný dítě, co měla v té budoucnosti, asi už se k němu nějak mateřsky přimkla :D Tak proto do toho chlápka šla znovu, když se do té chvíle dostala zpátky.

na příspěvěk reagoval Helo

valentaj

valentaj (hodnocení, recenze)

Nechápu poslední díl, moc mi nedává smysl proč když muže změnit budoucnost si nechá udělat děcko od nějakého kokot*a na rozdíl od Rudyho (+nesedí mi, jelikož v jednom dílu měla na čele 2, že to tak uspěchala). To bude mít určitě Rudy radost.

na příspěvěk reagoval KateDee, Helo

Uživatel valentaj smazal svůj příspěvek.

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

Když se zbavili Nathana, tak jsem hodně nadával, ale postupem času mi přišlo fajn, že se seriál se svými hlavními postavami příliš nemaže. Divák si potom nemůže být jistý, která postava to zvládne do další série, nebo jak se zachovají nové -neznámé- postavy. Má to prostě svoje kouzlo (překvapení/nejistoty), nezabředne to tak lehce do stereotypu a myslím si, že to k takovému zvláštnímu seriálu, jako je Misfits, prostě sedne. 

DarkMoon

DarkMoon (hodnocení, recenze)

První a druhá série byly něco úžasnýho.. Třetí trošku upadla, ale spíš kvůli tomu, že změnili jednu z nejhlavnějších postav. Postupem času (během 4 sérky) mi Rudy přirostl k srdci a po dokoukání seriálu musím říct, že Rudy je snad ještě lepší jak Nathan a 5. série mě bavila ze všech nejvíc.

na příspěvěk reagoval Helo

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Pítrs85

mě se právě už ta čtrvá líbila víc, že už tam nikdo moc nezbyl a už si to nehrálo na ten původní seriál :-) třetí série je nastavovaná kaše.

 

neříkám, že už je to potom nekoukatelný, ale je to už opravdu nižší liga a vlastně spin-off.

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Uživatel Don Pedrino smazal svůj příspěvek.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Třetí byla výborná, čtvrtá už mě baví o něco méně, když je tam z těch původních už jenom Curtis.

na příspěvěk reagoval Dan9K

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

a zrovna třetí série je strašně špatná... Ten, kdo to ukončí po dvou sériích, vlastně o nic nepřijde....

na příspěvěk reagoval Yoda sama

matezzz

matezzz (hodnocení, recenze)

Já jsem skončil po 2. sérii, možná i proto, že skončil Nathan... kterého vystřídal Rudy a tak bych řekl, e Rudy je v Misfits od 3. série. Ale ruky do ohně bych za to nedal.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Sím, v jakých sériích vystupuje postava Rudyho? Misfits mě přestali zajímat po první sérce, ale koukám, že Rudyho tu hraje ten týpek z This is England, tudíž interesting :-)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

rikitiki

rikitiki (hodnocení, recenze)

Asi tak, co preferuješ a jak jsi jazykově vybavený. Já bych v originále ty přízvuky bez titulků nedala - ale já preferuji originál s titulama skoro u všeho. Nicméně česká dabingová verze tohohle seriálu je velmi vydařená. Ostravská Kelly vede!

KateDee

KateDee (hodnocení, recenze)

Kobain

Než jsem přešla na originál, tak se mi ten dabing zdál fakt dobrej, hlavně Kelly. Záleží, co preferuješ. Jako příšernej určitě není :)

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Kobain

Dá se přežít v tom smyslu, že po jeho poslechu (pravděpodobně) nezemřeš, ale zrovna u Misfits se díky rozličným silným přízvukům, drsné mluvě a narážkám vyplatí vyhledat originální jazykovou verzi.

na příspěvěk reagoval Don Pedrino

rikitiki

rikitiki (hodnocení, recenze)

Firebug

Souhlas, Rudyho jsem nesnášela celou třetí sérii - dle mě nejslabší - abych si ho pak ve čtvrté a páté oblíbila ještě víc než před ním Simona (můj fakt velký oblíbenec). Rudy mě dostával mnohem větší rozpolceností mezi totálním looserem a chlapíkem, který tě prostě odzbrojí nějakým nádherným gestem. Což byla Nathanova parketa, ale ten byl primitivnější. Rudy k tomu občas zapojil i mozek.

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

matezzz

Rudy je borec, ale chvilku mu trvá, než se zažere pod kůži. Ze začátku působí jako horší varianta Nathana, ale postupně se z něj stane soběstačná a povahově i celkem rozdílná postava. Bohužel ta 3. série je z mého pohledu asi nejslabší. Několik epizod je ale stále senzačních a i díky 4. sérii, která se vydala trošku jinou cestou, za zkouknutí podle mě stojí... 

na příspěvěk reagoval matezzz, rikitiki

RivenzGS

RivenzGS (hodnocení, recenze)

matezzz

Ano, některé jeho hlášky jsou dokonalé a vyrovnají se Nathanovi. Ovšem to neplatí vždy, takže čekej tak 1 dobrou hlášku za díl, někdy ani to ne :)

na příspěvěk reagoval matezzz

matezzz

matezzz (hodnocení, recenze)

Já jsem zatím skončil po konci 2. série... bez Nathana mě to nějak nelákalo. Ale co ten Rudy? Je dobrej? Myslím, jestli je vtipný...

na příspěvěk reagoval erased, RivenzGS, Firebug

LokiZombie

LokiZombie (hodnocení, recenze)

Firebug

já si nějak myslel, že hlavní zápletkou 4. série bude příběh okolo skrčkovy přítelkyně a ono nakonec nic. Zaplácli to jedním dílem. Nejvíc se tam asi řešilo Alexovo péro. Story jak hrom.

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

LokiZombie

Pod to bych se podepsal. Hlavní zápletku 4. série si ani nepamatuji a ta z 5. mě dost zklamala, ale asi i proto, že jsem čekal fakt epic závěr, který se nedostavil. Jináč jsou ale ty jednotlivé díly fakt super bžunda...

na příspěvěk reagoval LokiZombie

LokiZombie

LokiZombie (hodnocení, recenze)

Díly jednotlivě fungují furt. Prča je v každém díle. Jen si nejsem jist celky. Mám trochu pocit, že poslední dvě řady jsou tak nějak splácané, že pozadí/hlavní příběh je fakt sra.ka. Kdo si vzpomene na dějovky ohledně Simona v prvních dvou (třech) sériích- Smrt vedoucí, Future Simon, nemůže brát ten příběh se super partičkou lépe jak nic proti ničemu.

na příspěvěk reagoval Firebug

rikitiki

rikitiki (hodnocení, recenze)

KateDee

Souhlas, brouku, ať se dodívá. Ani neví, o co přichází. Za mě je jednoznačně nejslabší třetí série, ale beru to jako seznámení s novou osádkou, kterou si postupně oblíbíš. Pátá série dosahuje kvalitou jedničku i dvojku. A Rudy...! Prostě srdcovka.

na příspěvěk reagoval RivenzGS

RivenzGS

RivenzGS (hodnocení, recenze)

TwynTy98

Souhlasím se vším, dabing se mi také líbil, ovšem poslední sérii jsem se nedodíval, i když jsem první 2 viděl snad 10x. Nevím, ztratilo to už to kouzlo toho seriálu...mělo to skončit v 4. sérii :) Ale jestli je to pravda o tom filmu a herci si najdou čas, mohlo by to být super.

na příspěvěk reagoval KateDee

TwynTy98

TwynTy98 (hodnocení, recenze)

Pro mě jednoznačně nejlepší serial který mě mohl potkat. Myslím, že tvůrci vychytali všechno (postavy,prostředí,děj,hudbu). Dokoukal jsem všechny díly všech serii, včetně Vegas Baby.Řekl bych, že pro každého teenegera skvělá podívaná. Padne vám do oka, protože postavy se chovají stejně jako dnešní svět. A dokonce bych řekl, že tentokrát dabing není zas tak špatný. Po shlédnutí tohoto seriálu jsem si musel koupit i tričko.

na příspěvěk reagoval RivenzGS

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

Dabing bych musel hodnotit negativně, ale asi to bude jen můj osobní "problém". Misfits je pro mě dost právě o těch postavách a prostředí, ve kterém se pohybují a odkud pochází, a ta jejich mluva k tomu prostě neoddělitelně patří! Navíc si britský přízvuk obecně strašně užívám (i když mu rozumím podstatně hůře než americkému). Dotazník jsem vzdal, protože jsem česky neviděl jedinou epizodu v celku - nedalo se to! 

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama