Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Recenze uživatele Fr k tomuto seriálu (1)

Misfits: Zmetci (2009) 

,,Tohle je vaše šance udělat něco prospěšnýho. Odčinit své skutky. Můžete pomoci lidem. Změnit jejich životy. PŘESNĚ O TOM JSOU VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÉ PRÁCE“.... 1.série Zrovna tahle parta superhrdinové? Nadržení mladí delikventi? V jakém pošahaném světě by se to mohlo stát? Snad jen v Anglii… Seriál sází na sprostou (drsnou) mluvu, sex (trochu), nadlidské (a chtěné) schopnosti. Prostě všechno, co by teenagery mohlo (mělo) bavit. Zdá se mi, že v seriálu jde víc než o hrdinský schopnosti o ty obyčejný, lidský. Být mladší, tak je to rozhodně za 4*. 2.série ,,ABY Z TEBE BYL SUPERHRDINA, BUDE NEJSPÍŠ ZAPOTŘEBÍ VÍC, NEŽ SI JEN VRZNOUT.... Existuje plno věcí, které se mají stát v určitej čas. Všechno do sebe zapadá – samozřejmě podle pravidel Misfits. ,,Klátěj“ se i mrtví a (možná) přijde i King Kong. A jelikož jsem zřejmě od posledně omládnul, ZVYŠUJI na 4*! 3.série ,,CHCI VÁM JEN PRO ÚPLNOST ŘÍCT, A TO S JEDNOU RUKOU NA SRDCI A DRUHOU NA BIBLI, ŽE JSEM TO V ŽÁDNÝM PŘÍPADĚ NEBYL JÁ, KDO NECHAL V HAJZLU PLAVAT TO OBŘÍ LEJNO“.... Je to jiný!! Občas to má blíž k Heroes než ke starejm Misfits a někdy mi to připadá jako parodie sebe sama. Stejný sídliště, nový schopnosti, naštěstí ne moc novejch lidí (a možná přijdou i zombíci...). Rudy jako náhrada za Nathana (musím si chvilku zvyknout, páč tyhle řiťopichy moc nemusím.), Curtis má na kluka celkem hezkou kundu (jéé tam to říkali, neviděl jsem!!!) a Simon to nějak víc žere.... Nekonformní, proti proudu plující seriál, sázející na sex a dlaždičskou mluvu a bez jasně danýho cíle. Jakoby se to přestávalo brát vážně, ale k dokonalý sebeironii tomu kus chybí. ,,VŽDYCKY JSEM CHTĚLA ŠUKAT PIRÁTA!“ - Smrtelně romantické....možná právě tohle ostatní fascinuje. Je to jiný!! Lepší? Horší? Kurva.... jsem z toho nějakej zmatenej a jdu zpátky na 3*! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL SERIÁL VIDĚT: 1.) Zjistím, kdy můžu mluvit o ,,velikánovi v trenkách“. 2.) Neustále se pokouším o orální sex. Sám se sebou. 3.) Toužím po mnohočetným orgasmu. 4.) Děsí mě představa, že mi upadne pták (a pak na něj ještě někdo šlápne) 5.) Thx za titule ,,xxENDxx" ; ,,BugHer0" ; ,,bakeLit" a ,,Napter". PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama