Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Recenze uživatele Jara.Cimrman.jr k tomuto seriálu (1)

Misfits: Zmetci (2009) 

Nikdy jsem na sobě nezpozoroval žádnou nadpřirozenou schopnost a vždycky jsem nesnášel zmetky. S takovouto výbavou bych se na veřejně prospěšné práce neměl vydávat, ale hodnocení seriálu, ve spojení se zvýšenou možností výskytu zázraku v předvánočním čase, mne donutilo na sebe navléci oranžovou kombinézu a vykonat nějakou tu veřejně prospěšnou práci. Již to neudělám, protože mne nijak zvlášť nebaví hrabat se v odpadcích, beze smyslu se potulovat v čase ani souložit na záchodcích. Nemohl jsem přitom sice přehlédnout jisté zábavné momenty, ale přesto jsem zvolil odchod v okamžiku, kdy jsem mimořádně bystře zaznamenal, že na seriálu mne již baví pouze sestavovat pořadí, ve kterém bych hlavní hrdiny házel agresivnímu tučňákovi k večeři. ()

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama