Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Recenze uživatele Nin k tomuto seriálu (1)

Misfits: Zmetci (2009) 

Nečekaná pecka. Srovnání s Heroes se neubráním - Heroes padl na hubu a Misfits se stává králem seriálů o lidech se "superschopnostmi." Britové naplno ukázali, v čem je jejich síla - Seriál nemá žádné dvourozměrné klaďasy, ale maníky, kteří jsou pěkně vychcaní, nedospělí a ze všeho nejvíc si chtějí užívat... Ano, seriál je o opravdových mladých lidech. Jenže každá postava není ani žádný prvoplánový záporák a postupně se ukazují i její klady... bez toho, že by křečovitě opustila své negativní vlastnosti. Pak jsou tu také scény a situace, které opravdu "jsou" nekorektní, ne že si na ně jenom hrají (zdravím Trávu). Jsou tam, ne aby šokovaly, ale aby pobavily a trochu ukazovaly dnešní svět bez romantických příkras. K tomu si přidejte vysoce nápadité a napínavé díly a černý humor tryskající i ve velmi netypických chvílích a máte jedno z největších seriálových es nového tisíciletí. To platí o první sérii, uvidíme jak druhá, já osobně se nemůžu dočkat. (9/10) ()

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama