Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Recenze uživatele zdenur k tomuto seriálu (7)

Epizoda 1 (2011) (S03E01) 

Těžká bída. Rudy nemá žádnou jiskru. Navíc jeho neustálé kecy o kopulaci do análních partií jsou strašně trapné. ()

Epizoda 4 (2011) (S03E04) 

Definitivní pohřbení jinak vcelku obstojného seriálu. Bohatě stačí shlédnout prvních a posledních pět minut, to mezi tím je ukázkové umělé natahování. Nudné. ()

Epizoda 5 (2011) (S03E05) 

Se zabíjením probačních seriál strmě stoupá na kvalitě. Po předchozích čtyřech mdlých dílech, kdy už jsem Misfits odepsal, přichází renesance. ()

Série 4 (2012) (S04) 

Trapné a ubohé. Nesympatické tváře jsou postupně doplňovány ještě méně sympatickými. Už chápu proč jsem před lety sledování vzdal u druhé série. Seriál se snaží působit explicitně, ale ve finále nic nedává smysl, popřípadě to působí strašně okatě a zbytečně. Vtipných scén je zoufale málo, většinou v podání Rudyho v kadenci maximálně dvou za epizodu. Jediné plus je, že si Curtis konečně vystřelil mozek z hlavy, což je na osm dílů opravdu bída. ()

Epizoda 1 (2013) (S05E01) 

Scéna v závěru s vymrdáváním schopností mě tak pobavila, že jsem si málem cvrnkl. Jde vidět, že originálními nápady tvůrci už moc nehýří (sekta, ovlivňování schopností), ale pobavit ještě dovedou. ()

Epizoda 7 (2013) (S05E07) 

Ubohá kopie předchozí "ecstasy" epizody z raných řad seriálu. Tonoucí se marně stébla chytá. ()

Epizoda 8 (2013) (S05E08) 

Misfits měl dostat ránu z milosti s odjezdem Kelly do Afriky. Některé epizody byly vtipné, ale bohužel kvalita měla tendence sestupné. Konec tomu odpovídal.. ()

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama