Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Recenze uživatele Kothy k tomuto seriálu (1)

Misfits: Zmetci (2009) 

Perfektní britský seriál s naprosto vynikajícím výběrem hudby. Je to trochu jak Hrdinové, ale je to jiné. Naše parta totiž dělá veřejně prospěšné práce a moc se svými schopnostmi neumí zacházet. Celkově to žádní superhrdinové nejsou. Postupně se je ale naučí ovládat. Každá série má pod 10 dílů, takže je děj dost nahuštěn. Časem zjistí, že nejsou jediní, které bouřka zasáhla a dala jim schopnosti. I když si ze začátku moc nerozumí, po chvíli se celkem spřátelí. Začnou své schopnosti používat čím díl víc. Ale ne k nějakému vyššímu dobru, spíš k vlastnímu uspokojení. Postupně přibývají nové postavy a ubývají ty staré. Po odchodu Nathana už to není ono. Ale Rudy ho pěkně nahrazuje. Ovšem jestli vám Nathan připadal jako úchyl, z Rudyho se stane dvojitý úchyl. A probační úředníci se jim tam střídají jak na běžícím páse. Vždycky nějakou náhodou umřou. Ještě jsem zapomněl dodat, že se tu nadávkami opravdu nešetří. Na ty je expertka hlavně Kelly se svým úžasným přízvukem. Nejlepší byl asi díl se zombíky. 4. série už je ale hodně ujetá. Zřejmě nejlepší je ta 3. Konec byl teda hodně zajímavý. Na jednu stranu mě to štve, ale zas na druhou jsem možná rád, že už to skončilo... "Co to z tebe vylezlo? To je Vetřelec!" :D ()

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama