Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Recenze (1 222)

hladass 

všechny recenze uživatele

Parádní, mnohem drsnější britská odpověď, plná velmi nekorektního černého humoru, na vyloženě nepovedené Heroes... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen několik dílů Heroes, takže co napíšu nemusí být úplně přesné. Misfits jsou takové britské Heroes v eRkové verzi (jazykově to je lahoda) a bez spletitých politických machinací. Jako bych viděl stylově americký seriál, ale s britským přístupem. 5 lidí (s některými jsem měl chvilku problém, ale našel jsem si k nim cestu) na jednom místě a to stačí. # humor 3 | akce 5 | napětí 3 ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vel. Aj džast faking lav dem ja? Škoda třetí série bez Nathana [přesto S03E07 with fucking zombie cheerleaders je jeden z nejlepších dílů (ikdyž by mě zajímalo jak by se choval Nathan kdyby tam byl)] a pak mi vadí, že je tak zatraceně málo dílů. Oblíbená postava: Kelly. Hodnoceni se vztahuje pouze na prvni 3 řady a samozrejme v originalnim zneni! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Trošku kokotinka, nemyslíte? Parta lehce zlobivých dětiček získá zázrakekm(úderem bleskem) superschopnosti, které jsou z velké části zkopírované od seriálů podobného ražení. Tento seriál má však ve srovnání s jinými jeden zásadní problém. Hrozně nesympatické hlavní hrdiny a totálně debilní příběh, dá - li se to tedy z dvou dílů, které jsem byl ochoten podstoupit vůbec hodnotit. Pokud máte z matematiky jedničku, tak jste si asi správně spočítali, že to jsou problémy vlastně dva a dovolím si tvrdit, že to nejsou problémy zdaleka jediné. Na tom seriálu je špatně přibližně úplně všechno. V seriálu hrozně cítím snahu být hrozně vtipný prakticky celou stopáž. Já se za dva díly zasmál sotva jednou trošku. Přeji hodně štěstí všem, kterým tahle sračkoidní hovadina bohatě stačí k ukájení jejich sexuálních potřeb. Hádám, že se to týká uživatelů ve věku přibližně 9 - 16 let, ale určitě se najdou dokonce i vyjímky v řadách místních filosofů, intelektuálů, feťáků a úchylů, kteří vlastě tvoří i naprostou většinu zdejších hodnotitelů, čímž bych se samozřejmě nerad kohokoli dotkl, a s tím je nejspíš přímo spojeno i zdejší přehnaně vysoké hodnocení tohoto nesmyslu. Můj šálek kávy to prostě není. Je to trapné každým coulem. ODPAD! ()

francis 

všechny recenze uživatele

První dvě řady můžu jen doporučit, jsou totiž originální, děsně vtipný, chytrý a skvěle uhozený, a přitom mají hloubku. Třetí řada je o dvě ligy níž, takže pokud si po dokoukání prvních dvou dokážete poručit, na třetí ani nezačínejte koukat (já vím, že to asi nepůjde, ale pak mi nejspíš dáte za pravdu ;-) ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Uuuuu vážně zajímavý seriál! Jsem z něho opravdu nadšena, viděla jsem zatím dvě série, ale doslova jsem je žrala. Prostě pecka! Vynikající postavy, děj, "schopnosti", všechno. Nic bych nevytkla. Nejlepší je Robert Sheehan! Ten prostě a jednoduše nemá chybu, je správně ujetý, bláznivý, vtipný, arogantní, charismatický a já nevím co ještě. Druhá nejlepší postava je Lauren Socha, ze začátku jsem ji moc nemusela, přišla mi taková divná, ale postupem času, jsem jí měla pořád více ráda, má svůj osobitý styl, který k ní patří. Každý díl se dělo něco nového, což mě vážně bavilo a postaralo se to o to, abych se nenudila ani minutu. Takhle rychle mě nezaujal snad žádný seriál, jediná škoda je, že moje neoblíbenější postava - Nathan už není ve 3. sérii a proto mě to moc netáhne jí zhlédnout, ale určitě se k ní někdy dostanu. * Nebudu měnit celý komentář, ale už jsem shlédla i 3. sérii. Kdybych jí měla ohodnotit jako ve škole, tak by byla chvalitebná. Měla TOP díly, ale také nic moc díly, což se u předchozích dvou sérií nestalo, že by byl nějaký nic moc. Doufám, že ve 4. bude opět Nathan, Alisha a Simon, jelikož bez nich by to nebylo ono, ale tím samozřejmě nemyslím, že Kelly, Curtis a Rudy jsou ti vedlejší, to rozhodně ne. Chci další díly- co nejrychleji! ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Něco tak extravagantního jsem snad ještě neviděl. V žádném jiném seriálu se nesouloží tak často jako v Misfits (alespoň jsem ještě porno na pokračování neviděl), sprostých slov si divák též užije dosyta, i když se celkem opakují (wanker, cunt, shag, twit, pillock); pořád je to příjemná změna vůči klasické sestavě asshole, son of a bitch a motherfucker důvěrně známé z amerických filmů... První série dost dobrá, i když tam mne celkem vytáčela Tereza Kostková (Sally), ve druhé to však začíná skřípat. Zatímco „ankůl“ Simona jsem měl rád, to jeho namachrované já (mimochodem, proč bydlí u Batmana ve sklepě?) pořád jen chodilo do půl těla svlečené a házelo pohledy á la Daniel Radcliffe. Ne že bych to Danielovi s Rihannou nepřál, ale tahle romantická linie mne nebrala. Ne tedy že by nějaká jiná bodovala víc. Postavy se objevují nanejvýš na jeden díl, provázanost dílů téměř nulová, každý díl, jiná ves. Pro dvojku platí ještě více než pro jedničku, že nebýt Nathana, toho namachrovaného, ukecaného, otravného, ale nesmírně vtipného debílka, není moc o co stát... Trojku jsem původně ani načínat nechtěl. Stalo se však a ten jeden díl mi úplně stačil. Vůbec mne to nezaujalo, nová postava snažící se nahradit Nathana dost zoufalá (ani dvě provedení nestačí) a opět to vypadá, že životnost postav bude velmi malá (dvě nové postavy hned zemřely). To nejlepší na trojce bude zřejmě nultý díl s Nathanem v Las Vegas... Co mne vadilo, byla Kelly překládaná titulkářem do slovenštiny. Se silnými přízvuky to není jednoduché, ale slovenština podle mne není řešením. Podobně jako v případě Hermese z Futuramy, který mluví moravsky, jestli se nepletu... 50% (1. série - 90%, 2. série - 60%, 3. série - 10%) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Perfektní britský seriál s naprosto vynikajícím výběrem hudby. Je to trochu jak Hrdinové, ale je to jiné. Naše parta totiž dělá veřejně prospěšné práce a moc se svými schopnostmi neumí zacházet. Celkově to žádní superhrdinové nejsou. Postupně se je ale naučí ovládat. Každá série má pod 10 dílů, takže je děj dost nahuštěn. Časem zjistí, že nejsou jediní, které bouřka zasáhla a dala jim schopnosti. I když si ze začátku moc nerozumí, po chvíli se celkem spřátelí. Začnou své schopnosti používat čím díl víc. Ale ne k nějakému vyššímu dobru, spíš k vlastnímu uspokojení. Postupně přibývají nové postavy a ubývají ty staré. Po odchodu Nathana už to není ono. Ale Rudy ho pěkně nahrazuje. Ovšem jestli vám Nathan připadal jako úchyl, z Rudyho se stane dvojitý úchyl. A probační úředníci se jim tam střídají jak na běžícím páse. Vždycky nějakou náhodou umřou. Ještě jsem zapomněl dodat, že se tu nadávkami opravdu nešetří. Na ty je expertka hlavně Kelly se svým úžasným přízvukem. Nejlepší byl asi díl se zombíky. 4. série už je ale hodně ujetá. Zřejmě nejlepší je ta 3. Konec byl teda hodně zajímavý. Na jednu stranu mě to štve, ale zas na druhou jsem možná rád, že už to skončilo... "Co to z tebe vylezlo? To je Vetřelec!" :D ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Perfektni humor. Naprosto a bezpodminecne musim vyzdvihnouti prvni dve rady a predevsim meho velkeho oblibence Nathaniela. Snad jen dve jina dila me dokazi rozesmat tak moc jako tohle a to je zase jiny druh humoru. Proste perfektni. Kellyin prizvuk je naprosto dokonaly a rozesmiva me sam o sobe, nezavisle na tom, co vlastne vubec povi. Druhy muzsky vedouci v poradi byl rozhodne nejlepsim probacnim. Ten me dostaval i do kolen, dokud nezemrel, jak je uz jejich osudem :-D. Treti rada je stale dosti dobra, ikdyz uz ne tak jako prvni dve. Rudy je ovsem postavou vtipnou a obstojnou. Nathan tam ovsem vazne chybi a az ho jednou osobne potkam, kopnu ho do zadku za to, ze odesel. Ctvrtou radu hodnotim po patem dilu, ale musim rict, ze je to zvlastni a tezky ukol ... tezko se to hodnoti, kdyz uz zadna postava neni stejna jako na zacatku. Humor dobry, ikdyz byvalo to take lepsi. Kazdopadne stale uchazejici a divat se budu porad, to je jasna vec. Musim rict, ze Misfits je neco, co me totalne prekvapilo a hlavne me dostali od prvniho dilu. Tleskam! "Save me Barry." :-D :-D ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Teda musím uznat, že tenhle seriál je dost o hovně. Každou chvíli se to odehrává někde jinde a téměř v každém druhém díle, je tam někdo jiny s nějakými schopnostmi. Do toho halda perverzních keců. Velké plus co to má, je alespoň to, že to diváka nutí dívat se až do konce. K zahození to není a občas jsem se těm hlodům zasmál. Tak těch 70% úspěchu to dá. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tihle britští anti-Heroes našlapaní parádními songy a skvělými hláškami mě opravdu dostali. :) Nathan rulez!!! S novou partou už se však to největší kouzlo vytratilo. Pár kvalitnějších dílů, ale místy i nudnější části. Rudy je sice šílený dost, ale to nestačí. Druhý gang bude prostě navždy ve stínu toho prvního... přesto výborný seriál! :) ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Misfits je klasickým příkladem seriálu trpícího syndromem 2. řady. Tam, kde byla první řada proklatě originální a pro mě obrovským překvapením, je druhá neskutečným zklamáním a jedním velkým bordelem. První díly mě opravdu odrovnaly a bylo těžké se od téhle svérázné pětice delikventů odtrhnout. Tehdy se seriál ještě vůbec nebral vážně a naopak si ze sebe dost často dělal prdel. Nezapomenutelná je pro mě scéna naprosto epicky působícího proslovu o tom, jak mají mladí právo chlastat a sexovat až do bezvědomí. Tak jako i v téhle scéně je i v celém seriálu hlavní hvězdou Nathanova postava, která je geniálně napsaná i zahraná. Najdou se sice nějaké vatovější díly, ale i ty jsou zábavné a vůbec nenudí. A pak přijde řada druhá. Zápletky a scény jsou totální WTF (King Kong, buráková alergie, Ježíš atd. a to je jen zlomek). Občas mi připadalo, že se dívám na verzi Temného rytíře smíchaného s brakovým hororem. Pomalu se vypařila pracně budovaná psychologie postav a zbylo jen onanování tvurců nad svým vlastním výtvorem. Není divu, že vzal Sheehan roha. 1. řada - 90%, 2. řada - 50% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

1. řada: ***** Má to říz, specifickou příchuť, pořádnou porci černého humoru a zábavně nekorektní přístup k zažitým pravidlům, ať už jde o lehce přehnanou vulgaritu, sex, náboženství, rodinu nebo morální nejednoznačnost postav. Je to plné výborných, neotřelých a často bizarních nápadů, gradovaných navíc nečekanými zvraty. Kladem je neobvyklý vizuál hojně a nápadně využívající filtrů a efektu tiltových objektivů u kamery (pokud to není doděláno dodatečně v postprocesu), originální postavy, zejména pak nezapomenutelná trojka Simon, Kelly a Nathan, dobře volená hudba (Kraftwerk jako motiv Simona, který oblečením i vizáží sám jako člen kapely vypadá) a samozřejmě přidrzlost s níž je to všechno servírováno.. ... 2. řada: ***** Druhá sezóna sice lehce ztrácí tempo i říz, přestože se tvůrci snaží přišlápnout plynový pedál co to jde, laťka je však tak vysoko, že seriál jako celek i přes několik slabších míst pod pět hvězd nepadne. 3. řada: **** Při prvních epizodách se zdálo, že tvůrcům došel dech a maskují to jen eskalací laciné a samoúčelné vulgarity. Naštěstí pak chyti druhý den, některé epizody a některé nápady jsou téměř geniální. A když ne, tak se alespoň drží vysoko nad průměrem. Trochu mi vadí rozbití původní sestavy v závěru, ale dávám tvůrcům šanci, přesvědčt mě, že to seriálu neuškodí. 4. řada: ** Velké zklamání. Nové postavy jsou až na výjimky nezajímavé, nemají žádnou zajímavou schopnost, a některé jsou otravné až na hranici snesitelnosti. Vytratily se nápady, vytratil se švih, vytratil se vtip. Celá řada působí dojmem, že tvůrcům došly síly, vaří z vody a nedostatek všeho se pokouší nahradit eskalováním dřívě zábavně provokativní vulgarity, která však tentokrát působí nevtipně, násilně a samoúčelně. 5. řada: *** Totéž bohužel platí pro tuto řadu, i když je tu o něco málo víc nápadů a z Abby se vyklubala zajímavá postava. Pokud rozbíjení původního konceptu je záměr, pak se daří, bohužel. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

1. sérii jsem dal málem na jeden zátah. Zvláštní půvab téhle britské odpovědi na amerikánské Heroes tkví v tom, že ač tu máme superschopnosti, nemáme tu superhrdiny, ale čtvero mladých hajzlíků, kteří si nevědí rady ani se svou sexualitou, natož s něčím tak zodpovědnost vyžadujícím, jako je superschopnost, tohle totiž umí jen mládež z USA. Druhým nesporným tahákem je hutná dějová zápletka připomínající výkal po vydatném jídle, drží pohromadě a přesto se dá rozmazat do několika částí. Hned po zhltnutí či snad raději defekaci první série jsem se pustil s chutí do té druhé. A nutno uznat, že zejména díky tomu kudrnatému hajzlíkovi Nathanovi, který mi ze všech asi přirostl k srdci nejvíc, si Zmetci drží svou laťku nejlepšího seriálu o hovně pořád velmi slušně vysoko. Přišla třetí série a s ní bohužel i zřídnutí hovna na téměř neúnosnou mez, některé díly byly málem nestravitelné ( či spíš nevysratelné), ten s fašisty jsem opravdu málem vypnul, zmizel Nathan a přišel Rudy a zvykačka byla vcelku dlouhá. Ve čtvrté sérii přišlo opět srovnání životosprávy a naše hovno opět dostává formu, Rudy se klube v sympatickou postavu, konečně umře i Curtis, poslední z prvních a nováčci se začínají slušně otrkávat. V sérii páté už má hovno zase svou správnou konzistenci, Rudy je přímo boží a zamiloval jsem se do Jessicy a jejího úsměvu, sraní a vůbec všeho. A šestá série prý nepřijde, prý by už to bylo o hovně..hm, škoda. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

druhá séria ešte lepšia ako prvá, úplne že skvelá ... božeeeee ... tí tam trepú excelentne :-) a tie kvalitné songy čo do toho napchali ... moje obľúbené postavy Nathan a Simon a obidvaja dohromady :-) tretia séria tiež zaujímavá, dokonca aj Rudy mi nevadí, ale na štvrtej som sa zasekla, neviem, neviem, či sa vôbec k seriálu vrátim, lebo bez Nathana ma to nebavííííí ... a aspoň jeden super song ... http://www.youtube.com/watch?v=kYZjsVO1YFk ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Po všech personálních změnách mě ani nenapadlo, že mi nakonec nejblíž k srdci bude až ta závěrečná parta okolo Rudyho a psycho-probation workera. Neuhlazený, s důrazem na hrany a zároveň skrz nechutné a weird absurdity milý. I kdyby nic, tak nálepku "fresh" tomu nesloupnete. Misfits možná několik slabších částí mají a především ten přerod z první party do party závěrečné (3. řada) je trochu rozháraný, v ten moment se trochu otřásl i žánr seriálu a bylo to dobře. Joseph Gilgun to v závěrečných řadách vzal na sebe a vytáhl Misfits výš, než jsem po odchodu Nathana mohl doufat. Už teď mi oranžový overally chybí. Vzhůru k This is England! ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla definovat, co je mým šálkem kávy, určitě bych řekla Misfits! Tenhle seriál mi opravdu padl do noty. Vzhledem k tomu, že by můj komentář k němu mohl být dlouhý přes 50 stran a stejně by můj názor celkově nevystihl, tak alespoň heslovitě shrnu, co mě na něm baví - charaktery všech postav, jejich drzost a perverznost, zábavný, napínavý a neotřelý děj, sympatičtí a prostě skvělí herci, vážnost střídaná vtipnými scénami, hudba, hlášky, úvodní titulky, britská angličtina (a akcenty), Londýn a mnoho dalšího. ()

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama