Reklama

Reklama

Super nindža

(neoficiální název)
  • Tchaj-wan The Super Ninja (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Mladý policejní komisař John je spolu se svým kolegou Spencerem neustále terčem šikany ze strany svého šéfa. Ten ho jednoho dne doma zatkne, když u něj při domovní prohlídce najde podstrčené drogy. Po krátké době John z vězení prchá a snaží se očistit svoje jméno. Přijde na to, že v jeho uvěznění a vraždě budoucího tchána mají prsty ninjové, patřící do tisíc let starého klanu pěti živlů. Ti se pro nového bosse Tanagu snaží ovládnout místní trh s drogami a získat chemický vzorec, který jim právě Johnův budoucí tchán odmítl dát. John, ovládající také umění ninjů, musí spojit svoje síly se Spencerem, aby se dokázal postavit nikdy neporaženému klanu zabijáků a zachránit život svojí snoubenky. Všechno ale nejde tak, jak si John naplánoval. (Rakosnicek77)

(více)

Recenze (4)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Dějově to je v žánru ninja topka, co ale nemá konkurenci, je ten Ostravský rychlodabing, který je kupodivu velmi srozumitelný a hlasitý. V závěru ta hláška "učit se učit se učit se, řekl Lenin" mne fakt zabila :-) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nebyť tých amatérskych interiérových scénok, zbytočne naťahovaných dialógov a trápnych "nečakaných" zvratov v deji, dal by som bez váhania 4*. Keďže boje boli proste úžasné. Fanúšik starých kung-fu filmov musí pri sledovaní tohoto klenotu pociťovať blaženosť. Akrobati na vrchole svojich síl predvádzajú bojové umenie na maximum. Alexaner Lou zo svojou bandou známou z filmu Mafia Vs. Ninja opäť ponúka kvalitnú "mlátičku". Hovorím, nebyť tej lacnej a naozaj hróóóznej výplne medzi bitkami, hodnotenie by bolo vyššie. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Vedle NINJA COMMANDO nejlepší film s ninjutsu, který jsem kdy viděl. Naprosto skvělé kung-fu souboje, výborné techniky a triky ninjů, výbuchy, přestřelky. Příběh vypráví o Johnovi, asijském policistovi, který spolu se svým černošským kolegou Spencerem, vyšetřují obchod s drogami. Po jednom incidentu je však John uvězněn a usvědčen z držení drog. Ve vězení se nevzdává, uprchne a zatočí jak s policisty, drogovým gangem, tak hlavně se skupinou ninjů. Nezapomenutelná klasika. Na VHS s rychlodabingem se film jmenoval Ninja Force. ()

Reklama

Reklama