Reklama

Reklama

Komediální fantasy příběh pro celou rodinu. Legendární zlaté rohy v ohrožení a trojice sourozenců se starověkými bohy v roli zachránců.
Tři sourozenci se stěhují do Kodaně, kde jejich otec dostal práci v národním muzeu. Jednoho dne se tři starověcí bohové (Loki, Thor a Heimdal) zhmotní, aby ochránili legendární zlaté rohy, které jsou v muzeu, ale hrozí že se dostanou do špatných rukou. Jejich božské schopnosti však v přetechnizovaném světě nejsou tak účinné, jak se domnívali. Naštěstí se do všeho vmísí tři sourozenci a se záchranou jim výrazně pomohou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Dragonlanc odpad!

všechny recenze uživatele

Dánsky pokus o akésu rodinnú fantasy komédiu - veľmi, veľmi úbohé a trapné. Strata času, lepšie je ísť na pivo, alebo sa venovať manželke. Stredoveký severský bohovia vyzerajú ako banda trápnych bezdomovcov a obri nie sú o nič väčší ako ostatní ľudia, akurát vyzerajú ako keby práve vyliezli z odpadového kanála a súboje s mečmi - smiešne, ako keby sa hrali 4-ročné deti.. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Ráno v práce jsem vždycky polopmrtvej, takže na probrání to stačí, i když být plně při smyslech, moje hodnocení by bylo asi horší. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Co jsem čekal, toho jsem se dočkal. Je to hezká pohádka pro děti, jen kdyby jim někdo alespoň trochu vysvětlil, co je germánská mytologie. Dalo se na to koukat v neděli odpoledne, což je tak ideální čas na podobné filmy. Film samozřejmě těží z již jednou viděného schématu příchodu mytologických postav do současnosti (se kterou si poradili až moc rychle), ve filmu jsou k vidění i úsměvné momenty a odkazy na jiné filmy (např. scéna Toma Cruise v Mission Impossible v místnosti plné dotykových senzorů). Ovšem jen nevím, jak by se na to chtěli dívat dnešní děti. ()

mr.bredok 

všechny recenze uživatele

No ano, je to celkem ptákovina, ale je to film pro děti a moje dítě se bavilo, tak tady přece nebudeme onanovat nad kvalitou uměleckého díla. ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Pro dospělé pitomost. Pro děti blbost. Tak nevím, pro koho je tento hloupými bohy "ovíněný" snímek. A nejen bohy. Přitrouble se chová každej, což schazuje všechny od kamery až po Ódina. ()

waxtrax 

všechny recenze uživatele

Možná bych si dovolil říci všem zde diskutujícím a veskrze kritickým, že tento film ačkoliv má v popisku rodinný, je určen dětem !! A to dětem troufám si říci mezi 5 - 11 lety. Zkuste se nad tím zamyslet možná více než nad obsahem této ryze dětské fantasy-komedie. ()

Reklama

Reklama