Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britney sa v mladom veku sklame láskou a od tej chvíle v lásku ako takú prestane veriť, čo ju dovedie k tomu, aby si založila agentúru pre rozchody nešťastných párov. Všetko sa zmení, keď jej do života vstúpi muž, ktorý je iný, ako sa zdá. Život jej neuľahčuje ani sestra, ktorá sa rozíde so sympatickým chlapom, no on sa jej nechce vzdať, a preto požiada Britney, aby mu pomohla dostať vysnívanú ženu späť. (Eksi)

(více)

Recenze (3)

Eksi 

všechny recenze uživatele

Priemer romatického amerického filmu s komediálnymi prvkami. Amanda Crew dodáva príbehu trochu reálnosti, aj keď námet o break-up agentúrach je bullshit. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Síce ničím výnimočná komédia, ale Amanda tento filmík vyťahuje z priemernosti. Námet je však tiež patrične zaujímavý, respektíve reflektujúci dnešnú uponáhľanú a jednoduché riešenia hľadajúcu dobu. ()

Reklama

Riddick77 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, moje oči, moje oči... Ohavnost, která na mě působila jako čiré zlo. Film jsem zhlédnul pouze a jen kvůli Amandě Crew, která je mi velmi sympatická, přičemž jsem na ní prvně narazil ve filmu "Charlie St. Cloud". Marně jsem si představoval, že by to mohlo mít podobný náboj a trochu toho romantického kouzla. Byl jsem velmi nepříjemně vyveden z omylu. Romantická linka nefunguje vůbec, linka ohledně agentury na rozchody je absolutně stupidní a korunu tomu dávají prazvláštní (rozuměj stupidní) charaktery prakticky všech postav. Doufám, že Amanda zvolí v budoucnu poněkud ambicioznější projekty, či se pokusí hledat náměty, ve kterých je "co hrát" a mají nějaký smysl. 0/10! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama