Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(79)

Obsahy(1)

Max, Rex a Zoe jsou skupinou přátel známou jako D-Tým. Jediné na co myslí je přátelství a zábava, to se však změní v okamžiku, když v lese najdou 3 fosílie. Dříve než si to stihnou uvědomit je D-Tým vyslaný na záchranu prehistorických dinosaurů, kteří jsou věznění v podobě karet záhadnou organizací Alpha Gang. Skupina, která posbírá všechny karty jako první se stane králem dinosaurů. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Nevie niekto či je aj 2. séria v češtine? Na IMDB majú prvé epizódy druhej dobré hodnotenia (ostatné nemajú žiadne).

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Áno pripomína to pokémona a k tej love story, úprimne si myslím že ich to napadlo ale ak si autori nie sú istý tým že by sa im to podarilo spraviť normálne je asi lepšie keď to tam není.

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

Koruil: To je pravda, ale až moc to pripomína pokémona, teda aspom mne. A tie dinosaury vyzerali až moc skutočne... ináč pekné!)

 (hodnocení, recenze)

Je to moc hezký akorát zběratelský karty ve skutečnosti se mi nelíbí xD
Seriál je hezký má hezký příběh a opravdu to sou typičtí 12 letý děti.Mohli by tam teda dát nějaký věci jako že něco pro ty 12 letý děti jako třeba že se Zoey bude líbit Max nebo tak něco ale dinosauři ty malí sou moc rostomilí :p +5 hvězdiček za to že sem se na to vydržela dívat a mají hezký znělky!!

Reklama

Reklama