Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(79)

Obsahy(1)

Max, Rex a Zoe jsou skupinou přátel známou jako D-Tým. Jediné na co myslí je přátelství a zábava, to se však změní v okamžiku, když v lese najdou 3 fosílie. Dříve než si to stihnou uvědomit je D-Tým vyslaný na záchranu prehistorických dinosaurů, kteří jsou věznění v podobě karet záhadnou organizací Alpha Gang. Skupina, která posbírá všechny karty jako první se stane králem dinosaurů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

maxmen 

všechny recenze uživatele

Kdybych to dnes viděl poprvé, tak bych na to měl asi trochu jiný názor, ale vzhledem k tomu, že jsem od jakživa měl rád dinosaury a pokémony, tak musím přiznat, že mi to přijde jako fajn seriál pro děti. Byl jsem především unesený dobrými animacemi dinosaurů, ale to je holt 10 let zpátky. 90% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

hrozná ubohost..myslím že stačilo už těch kravin vestylu pokemonu, digimonu, bejblejd a nevim co jeste akorat že tu nejsou ani poke ani digi ale dinosauri a dinosauri karticky hrozna blbost..jediné světlo vtomto ubohem seriálu je vtip..URÁŽKA DINOSAURU ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

V dobe výroby som sa na to pozeral rád. Nieže by som sa tomu dnes veľmi divil, každopádne momentálne by som nevydržal dopozerať naraz ani jediný diel. ()

štísko 

všechny recenze uživatele

Moje dvě nejmladší děti na tom "visí ". Z malého kapesného si nadšeně kupujou každé další pokračování. Pro mne je to slátanina s pěknejma dinosaurama. Ale protože je to akční, tak to vtáhnout do děje dokáže. Dva plus by bylo akorát. ()

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

5/5 je za dceru. Mé hodnocení je 4/5 pro originální zvuk Anglický překlad je ovšem otřesný a český s ním jde ruku v ruce. Výkřik: "Jdi triceratope!" mluví sám za sebe. ()

Kritiq 

všechny recenze uživatele

Ani by mi to nevadilo, kdyby tento seriál nevznikl. Jediným kladem je podle mého názoru sbírání kartiček, které přinášejí zas něco nového. ()

Shaleman odpad!

všechny recenze uživatele

Barevné animované zlo pro malé děti, kde dinosauři morfují z kartiček a plivou například oheň. Jsem zvědavej co na to syn, až mu tento jeho úplně nejvíc dobrej seriál pustím k osmnáctinám. ()

MartyMcFly89 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto strašné, krade všude a nedává nic. Dětem se to však líbí. Jasně, už nějaký ten pátek dítě nejsem, ale dokážu poznat dobrý a špatný dětský. ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

Základ príbehu znie ako blbosť (vyvolávanie dinosaurov s kariet) ale v tom deji to dáko sedí, ako malému sa mi to páčilo ale teraz dosť cítim že to napadobňuje pokémonov ale má to dostatok vlastných prvkov, očami dieťaťa je to určite lepšie. 70% ()

JUX odpad!

všechny recenze uživatele

1 dil na Animaxu (neco s Kyotem) - never more prosim. Kazdopadne kartickovej business asi frci... ()

Reklama

Reklama