Reklama

Reklama

Puppet Master: Axis of Evil

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ve spojených státech uvažuje Danny Coogan o ukončení druhé světové války. Zjistí, že v jednom hotelu se zabil loutkář Andre Toulon a záhy objevuje bednu s vražednými loutkami. Zjišťuje však děsivé tajemství. Nacisté Max a Klaus spolu s Japoncem Ozim plánují útok na USA a poté, co Dannymu unesou přítelkyni Beth, je odhodlán udělat cokoliv, aby ji získal zpět a pomstil se.
Vražedné loutky se vracejí! Blade, Pinhead, Jester, Tunneler, Leech Woman, Six-Shooter, Oriental Puppet, Indian Puppet a nová loutka Ninja! (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Poslední díl Puppet master nedopadl tak jak bych si zrovna představoval. Ale je třeba uznat že na DeCoteaua je to asi to nejlepší co ze sebe mohl dostat. Stále lepší než ti teplý hoši co poslední dobou neustále točí. Ne že by tady byly od toho daleko, čekal jsem kdy se začnou ti dva hrdinové(nemyslím tím tu holku)líbat. Protože vypadaly jako kdyby z gay porna vypadli. Takový ulízance zrovna nemusím, takže za herce mínus. Co se též moc nepovedlo je příběh kterej už tu byl několikrát a tam ve kterých dílech druhá světová fungovala tady nefungovala nějak dobře. Loutky se hejbají stále fajn ale přišly mi dost nevyužité což je škoda. A ani gore moc neustálo, krev tu je ale její málo. Tohle je prostě další z těch slabších dílů. Ale ne nejhorší. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Puppet Master: Axis of Evil“ není vyloženě propadákem, ale má k tomu velice blízko, protože se zde sešlo pohříchu málo kladných faktorů. Navíc už vidíte, že se ani mytologie filmu nikam neposouvá, snad jedině v tom smyslu, že se objevuje jedna nová loutka. Ale to prostě nestačí. Z celého konceptu se dalo vytvořit mnohem více a vybudovat kolem toho skutečně zajímavý svět. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na Puppet Master: Axis of Evil jsem se opravdu těšil, protože jsem docela velkým fandou téhle série a samotných loutek, ale při náběhu závěrečných titulek jsem byl docela rozčarován. Film měl rozhodně dle mého názoru na mnohem víc, než co předvedl. Bohužel podle mě je hlavní příčinou upadající kvalita práce jenž předvádí David DeCoteau a špatný výběr herců. Jelikož má však konec docela otevřený děj je téměř na 100% jisté, že bude následovat další pokračování a já z celého srdce věřím, že dopadne lépe než tenhle díl. 5/10 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film som mal veľký problém dopozerať. Podarilo sa mi to až asi na piatykrát. A rozhodne nadšený nie som. Hlavne je to strašná nuda a bábky tu sú len výnimočne a na ich povestný masaker, keď to tak môžem nazvať príde až vo finále a ani to nestalo za moc. Príbeh sa, ale nesústreďuje na ne, ale na nacistov a Japoncov, ktorý chcú získať Toulonove tajomstvo. Takže nič nove pod slnkom a aj keď som zvyknutý, že tato séria má málokedy prekvapí zaujímavou častou, skúšam to i naďalej. Táto tá výnimka nie je a jeho priame pokračovanie( Puppet master x), asi tiež nie, ale keď som sa dal na boj, vydržím až do konca . Slabé 2*. ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

David DeCoteau sa vrátil a to bez svojho podporného tímu prihriatých vlkolakov, upírov a lesbických čarodejníc. Dokonca sa vrátil k téme, ktorá mu bola blízka už takmer pred 20 rokmi. A nesklamal. Vytvoril jedno z najtrápnejších pokračovaní, aké boli kedy vytvorené. Začiatok, vrámci šetrenia, je zhodný zo začiatkom časti s poradovým číslom 3 a zároveň je aj najschopnejšou časťou príbehu (ak sa to príbeh dá nazvať). A potom začína to pravé utrpenie, pretože aj keď je stopáž snímku len 83 minút, jeho dopozeranie vyžaduje obrovskú dávku trpezlivosti a sebaovládania, z tohto dôvodu ho doporučujem ako výborný študijný materiál pre jóginov a podobných podivínov. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Vo filme je spomínaný koncentračný tábor Auschwitz. Ale ten bol postavený až nejaké 2 roky neskôr a nie v čase, akom sa odohráva táto snímka. (beso74)
  • Japonská agentka spomína vo filme kamikadze útok, ale prvé kamikadze jednotky sa objavili až v roku 1944. (beso74)

Reklama

Reklama