Reklama

Reklama

Puppet Master: Axis of Evil

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ve spojených státech uvažuje Danny Coogan o ukončení druhé světové války. Zjistí, že v jednom hotelu se zabil loutkář Andre Toulon a záhy objevuje bednu s vražednými loutkami. Zjišťuje však děsivé tajemství. Nacisté Max a Klaus spolu s Japoncem Ozim plánují útok na USA a poté, co Dannymu unesou přítelkyni Beth, je odhodlán udělat cokoliv, aby ji získal zpět a pomstil se.
Vražedné loutky se vracejí! Blade, Pinhead, Jester, Tunneler, Leech Woman, Six-Shooter, Oriental Puppet, Indian Puppet a nová loutka Ninja! (StrYke)

(více)

Recenze (20)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Předposlední přírustek do loutkářské série se vrací na její počátek, a to konkrétně do období prvního dílu, z něhož si bere úvodní minuty. Následně pak pokračuje naprosto zbytečnou kapitolou o nacistech, japoncích a po válce prahnoucích bratrech. Samotné loutky se tu objevují opravdu jen sporadicky, a co je nejhorší, na jejich řádění dojde až v závěrečné čtvrthodince. A kromě toho, že jejich řadu obohatil nepovedený ninja a Toulon se změnil na Tulonga (zdravím Topra Harleyho), tak je to taky šílená nuda. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Poslední díl Puppet master nedopadl tak jak bych si zrovna představoval. Ale je třeba uznat že na DeCoteaua je to asi to nejlepší co ze sebe mohl dostat. Stále lepší než ti teplý hoši co poslední dobou neustále točí. Ne že by tady byly od toho daleko, čekal jsem kdy se začnou ti dva hrdinové(nemyslím tím tu holku)líbat. Protože vypadaly jako kdyby z gay porna vypadli. Takový ulízance zrovna nemusím, takže za herce mínus. Co se též moc nepovedlo je příběh kterej už tu byl několikrát a tam ve kterých dílech druhá světová fungovala tady nefungovala nějak dobře. Loutky se hejbají stále fajn ale přišly mi dost nevyužité což je škoda. A ani gore moc neustálo, krev tu je ale její málo. Tohle je prostě další z těch slabších dílů. Ale ne nejhorší. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na Puppet Master: Axis of Evil jsem se opravdu těšil, protože jsem docela velkým fandou téhle série a samotných loutek, ale při náběhu závěrečných titulek jsem byl docela rozčarován. Film měl rozhodně dle mého názoru na mnohem víc, než co předvedl. Bohužel podle mě je hlavní příčinou upadající kvalita práce jenž předvádí David DeCoteau a špatný výběr herců. Jelikož má však konec docela otevřený děj je téměř na 100% jisté, že bude následovat další pokračování a já z celého srdce věřím, že dopadne lépe než tenhle díl. 5/10 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film som mal veľký problém dopozerať. Podarilo sa mi to až asi na piatykrát. A rozhodne nadšený nie som. Hlavne je to strašná nuda a bábky tu sú len výnimočne a na ich povestný masaker, keď to tak môžem nazvať príde až vo finále a ani to nestalo za moc. Príbeh sa, ale nesústreďuje na ne, ale na nacistov a Japoncov, ktorý chcú získať Toulonove tajomstvo. Takže nič nove pod slnkom a aj keď som zvyknutý, že tato séria má málokedy prekvapí zaujímavou častou, skúšam to i naďalej. Táto tá výnimka nie je a jeho priame pokračovanie( Puppet master x), asi tiež nie, ale keď som sa dal na boj, vydržím až do konca . Slabé 2*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Puppet Master: Axis of Evil“ není vyloženě propadákem, ale má k tomu velice blízko, protože se zde sešlo pohříchu málo kladných faktorů. Navíc už vidíte, že se ani mytologie filmu nikam neposouvá, snad jedině v tom smyslu, že se objevuje jedna nová loutka. Ale to prostě nestačí. Z celého konceptu se dalo vytvořit mnohem více a vybudovat kolem toho skutečně zajímavý svět. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Byl jsem celkem rozčarovaný, když tento díl skončil (tak divně). Ale mnohé mě přesvědčilo, stále o půvabu loutek a jejich potenciálu na filmovém plátně. Nacisti se musí spojit s japončíky, aby mohli srazit na kolena všemocnou ameriku. 75% ()

demented 

všechny recenze uživatele

Spoločnosť Full Moon sa nám nejak rozbehla, lenže bohužiaľ, podobne ako v prípade Demonic Toys 2, je aj x-té pokračovanie Puppet Mastera koncentrovaná nuda. ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Pro sérii Puppet master mám slabost, proto alespoň jedna *. Jinak by to byl odpad jako vyšitý, ani ta nová loutka nestojí za moc. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Deviate pkračovanie Puppet Mastera trpí presne tým čím aj predchádzajúce diely, nič moc sa tam nedeje. Nedeje sa tu vlastne skoro nič a samotné bábky hrajú až desiate husle. Na plagáte síce stojí "Blade is back", ale z toho že sa tam chvíľku obšmieta si určite radosťou necvrknem. Jediná bábka ktorá niečo predvedie je nový ( aj keď len krátkodobý ) prírastok - ninja.Dej sa odohráva opäť raz za druhej svetovej a jedná sa o sequel prvého prequelu ( začína v tom byť chaos ) Čo to bude nabudúce, možno sequel druhého prequelu, ktorý bol prequelom prvého prequelu. Vzhľadom k brutálne otvorenému koncu tohoto filmu je to však asi jasné. Nie je to sračka, ale pridať do toho pre zmenu aj trošku zábavy by fakt neškodilo. Kedy nán už konečne tí krpatý maňasovia predvedú poriadny masaker?! Zrejme až naprší a uschne, čo nie je práve optimistická prognóza. ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Desiate pokracovanie a je to proste neskutocna ko*otina,ale nebudem sa rozculovat,treba to jednoducho splachnut do kanalizacie ako ho*no...:-) ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání které jsem málem nevydejchal. Co jako tohle mělo znamenat? To rozhodně není co jsem čekal. Puppet Master jsem měl rád především pro jeho zábavnost a hlavně pro loutky a jejich kousky. Ovšem co jsem dostal tady tak to je vážně utrpení a hrůza. Hodinu se téměř nic neděje a člověk se může unudit k smrti a poslední čtvrthodinka je neslaná nemastná, loutky se sice dají do díla a pár světlých okamžiků se objeví, ale to je na celý film zatraceně málo a nezachrání to ani nová loutka nindži, která na sebe strhne většinu akce, čímž ostatní loutky odpálkuje do vedlejších rolí. ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

David DeCoteau sa vrátil a to bez svojho podporného tímu prihriatých vlkolakov, upírov a lesbických čarodejníc. Dokonca sa vrátil k téme, ktorá mu bola blízka už takmer pred 20 rokmi. A nesklamal. Vytvoril jedno z najtrápnejších pokračovaní, aké boli kedy vytvorené. Začiatok, vrámci šetrenia, je zhodný zo začiatkom časti s poradovým číslom 3 a zároveň je aj najschopnejšou časťou príbehu (ak sa to príbeh dá nazvať). A potom začína to pravé utrpenie, pretože aj keď je stopáž snímku len 83 minút, jeho dopozeranie vyžaduje obrovskú dávku trpezlivosti a sebaovládania, z tohto dôvodu ho doporučujem ako výborný študijný materiál pre jóginov a podobných podivínov. ()

darthhokro odpad!

všechny recenze uživatele

Pobrečíme si spolu až později jó. Noo týýý volééé!!! Co to jako mělo bejt? takovou sračku nezastaví ani rodinný balení Endiaronu. Ukecaný, nudný, loutky málo vraždí, prostě katastrofa, zatím nejhorší díl s celé série. Ještě si rozmyslím jestli kouknu na Axis Rising. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Váhám s hodnocením. Na jednu stranu jsem rád že i když už jsem to s touhle sérií vydržel fakt dlouho, pořád mě něco dokáže malilinko překvapit. Mrzí mě se s loutkami pracuje pořád stejně, na druhou stranu kamera tu má mírné zlepšení (alespoň oproti nějakým dílům), hlavní hrdina je poměrně sympatický, a celé to trvá jen asi hodinu a pět minut (když z toho vyřadím titulky). Nová loutka Ninji je taktéž dost děsivá. Pořád má ale Axis of Evil co dohánět, a k nejlepším dílům série se rozhodně nezařadí. Průměrné, ale příjemné. ()

JesterKruger odpad!

všechny recenze uživatele

Pro Člověka, který má rád tuto sérii, je velká bolest spatřit takové pokračování, a ještě je horší, že můj nejoblíbenější díl je trojka, a tu točí úplně stejný režisér. Tento díl obsahuje fajn herce, fajn efekty, (teda až na pár scén) ale film je totální NUDA. A je to škoda. Mistr Loutkář je super hororová série. Tímto dílem začíná hrozivá trilogie Axis, nejhořší část této série (já si nepamatuji, že by mistr loutkář byl nejhorší). ()

Reklama

Reklama