Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lyžařské centrum v malém městečku se snaží stát se turistickou destinací číslo jedna. (Canal+)

Recenze (10)

Radeck 

všechny recenze uživatele

Vždyky filmům dávám nějakou půlhodinku jestli zaujmou či ne a téhle komedii se to prostě povedlo hned a na první dobrou. Tydle Krásky ve válce jsem už viděl snad 20 x možná víc hyhy nevím a dycky mně náramně pobaví úplně vším jak úžasnými herci i naší WOW českou světovou modelkou Pavlínou Němcovou tak tím pozitivním nakažlivým humorem kterého není nikdy dosti. Dokonalý skvělý pohodový film který miluju a jsem na něm možná i závislý prostě nevím hy... ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Distributor opět dokázal, že film neviděl, nejde v něm o získání pozice turistické jedničky, ale o rivalitu horní části dědiny s tou spodní. Údolí přijíždí zachránit herec z Paříže (jak důvěrně známé především v českém prostředí!) a trénuje dívky na soutěž krásy. Režisér psychologických dramat ať již s kriminální zápletkou, nebo bez ní se již poněkolikáté pustil do žánru komedie. Tentokrát si ovšem nevybral pro hlavní roli hvězdu typu Jugnota, Rocheforta, ani Noireta. Zvolil Belgičana se snadno zapomenutelným obličejem, který si mě získal už ve filmu Kolo Ghislaina Lamberta. A zde opět utáhl celý film. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Predvídateľné a ľahučké, majstrovským komédiám s tematikou voľby krások (Krása na zabití) to samozrejme nesiaha ani po členky... ale nechýba tomu typický francúzsky šmrnc a dalo sa to pozerať. Asi najviac ma bavili tie drobnosti absolútne charakteristické pre komédie od Frantíkov :-). ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ne, Benoît Poelvoorde na Pierre Richarda prostě nemá. Jeho potrhlost a ztřeštěnost je unylá a naprosto nezábavná. Soutěž krásy v tomto ražení je jedna trapnost vedle druhé. Žádný vtip, žádné gagy. Tohle natočit Zdeněk Troška, všichni se po něm svezou co to zase stvořil za hrůzu. Naprosto nepovedený francouzský pokus o estrádní zábavu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama