Reklama

Reklama

Dragon Ball Kai

(seriál)
  • Japonsko ドラゴンボール改 (více)
Japonsko, (2009–2015), 60 h 57 min (Minutáž: 23 min)

Předloha:

Akira Torijama (komiks)

Hrají:

Masako Nozawa, Majumi Tanaka, Miki Itó, Naoko Watanabe, Norio Wakamoto, Aja Hirano, Takeši Aono, Unšó Išizuka, Bin Šimada, Ičiró Nagai, Masaja Onosaka (více)
(další profese)

Epizody(159)

Jedná se o re-run původní série DRAGON BALL Z, která je nově upravena, sestříhána a je zvětšena kvalita obrazu. Z původních 291 dílů byl sestříhán pouze na 100. Goku je zpět, nyní už je ženatý a má malého syna Gohana. Už by se rád usadil a žil si klidně rodinou, ale takový život mu jeho osud nedopřeje a sotva se začne usazovat, objeví se nová hrozba, odhalující pravdu o jeho původu. Nyní je potřeba aby Goku trénoval mnohem více než dříve, překonal všechny své hranice a mohl se postavit tváří v tvář novým a mocnějším nepřátelům, protože to, co je v ohrožení, je svět sám. (Hannibal92)

(více)

Recenze uživatele Kwaichi k tomuto seriálu (1)

Dragon Ball Kai (2009) 

Súhlasím s názorom mnohých ostatných. V porovnaní s pôvodným Dragon Ball Z tomu chýba prepracovaný dej a napínavé scény ktoré vznikali nie len dlhými súbojmi, ale najme rozhovory, kde bola celá podstata súboja vysvetlená. Tu nám to všetko podávajú ako z rýchlika, človek si to ani riadne nevychutná... ()

Reklama

Reklama