Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 9 (1980) (série)


Lavice, moje žena a já (S09E21)

(epizoda)

Obsahy(1)

Bakalářská mikrokomedie o manželích, kteří společně studují večerní školu. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tati, ty máš taky ve škole žákajdu? Ne, já tam mám maminku." Bakalářský příběh o tom, jak mlsnej kocour zatoužil po mladý kočičce a pak byl rád, že je rád a laškovně chrochtal doma na manželku (asi v rámci milostný předehry). Sexy to nebylo, zábavný docela jo. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bakalářská variace na Marečku, podejte mi pero s nepříliš povedenou zápletkou točící se kolem vzkazu na lavici a ještě méně povedeným zakončením. Nicméně pár vtipných momentů se tu najde - tatínek říkal, že šel žít - tak to šel s karáskem na pivo... ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nevšímejte si toho, prosím vás, jste dospělí lidé." Študácký příběh, částečně připomínající film "Marečku, podejte mi pero", byl natočený v ostravském studiu ČST a vypráví o manželích Brýdlových, kteří společně navštěvují dálkové studium gymnázia, sedí spolu v jedné lavici třídy 4.B, ale ke svému vzdělávání přistupují zcela odlišně. Manželka, kterou si její muž neustále dobírá, že má přesváhu, je snaživou a svědomitou žákyní, pravidelně se připravující na každou hodinu, zvládající pečovat i o jejich dvě děti Kubu a Petru. Zatímco manžel je typický příklad žáka, jehož učení nebaví, svůj volný čas nejraději tráví s Karáskem na pivu a při písemných zkouškách by od své ženy nejraději opisoval, což se jí pochopitelně nelíbí. Takže si na její žádost musí manžel přesednout k jinému spolužákovi, jehož lavici zdobí vyrytý nápis "Miluji tě, Eva", na který se rozhodne odpovědět "Já tě také, Jiří". Další den, pak v lavici najde ukrytý dopis se vzkazem, že by ho dívka ráda poznala, že má přijít zítra ve čtyři hodiny do Čedoku, že bude mít v ruce otevřenou učebnici chemie a on, že má mít květy. Když se tam ale Jiří s květy a "Květy" dostaví, s hrůzou zjistí, že se jednalo pouze o nejapný žert pubertálních gymnazistek a tak se večer navrací, ke své své ženě domů. V inscenaci dále hrají Nataša Kalousová s Janem Vlasákem a Zdeněk Žák, se v ní zmiňuje o filmu "Supi nad Aljaškou", což je dobrodružný western z roku 1973 natočený v koprodukci Německa a Jugoslávie. ()

Reklama

Reklama