Reklama

Reklama

Magazín Ligy mistrů

(pořad)
  • Švýcarsko UEFA Champions League (více)

Rekapitulácie futbalových zápasov prestížnej Ligy majstrov. (oficiální text distributora)

Recenze (123)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Liga Majstrov UEFA je pravideľný, každoročne sa konajúci, futbalový turnaj. Zúčastňujú sa ho najlepšie európske mužstvá. Jeho organizátorom je Európska futbalová asociácia (UEFA). Víťazný pohár je považovaný za najprestížnejšiu, najslávnejšiu, klubovú futbalovú trofej na svete. Slovenská verejnoprávna televízia (STV2) prináša zostrih zápasov a aktuálne správy z tohoto prestižného, športového podujatia v relácii „Magazín Ligy majstrov“. Každý futbalový fanúšik to určite dokáže oceniť. Oi! *** ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pořad pro všechny fanoušky toho nejlepšího fotbalu, co se na světě hraje. Liga mistrů patří už více jak jedno desetiletí mezi moji nejsledovanější soutěž, a tak si ani tento Magazín, který nám nabízí sestřihy z utkání, rozhovory s hráči a jiné aktuality, většnou neodpustím. Jediné co mi v posledních letech vadí jsou sestřihy z utkání, které jsou podávány kamerou na úrovni hřiště z různých pozic. Je to velmi chaotické a člověk se v tom nemůže vyznat a užít si tak nejzajímavější situace z utkání (navíc chybí některé góly). Evropská liga možná nenabízí tak kvalitní týmy, ale sestřihy v Magazínu Evropské ligy jsou mnohem lepší. ()

Kass

všechny recenze uživatele

Arsenal FC za posledních 10 let ... sezóna 2016/17 - osmifinále ; 2015/16 - osmifinále ; 2014/15 - osmifinále ; 2013/14 - osmifinále ; 2012/13 - osmifinále ; 2011/12 - osmifinále ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Slabota. Pochopitelně, že sleduji LM, ale magazín o ní už jen výjimečně. Nemusím vidět stále stejné situace s monotonním moderátorem sdělujícím obecně známé statistky a fakta. Nemá to žádný styl, jen je to rychle splácané dohromady a doprovázené vždy nějakým prázdným komentářem slavného fotbalisty. Opravdu bída bez špetky nápadu. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Fotbal jako takový miluju, takže konfrontace NEJevropských týmů (herních stylů) si nemůžu (a taky nenechávám) pravidelně ujít. Divily byste se, za jakých podmínek (narozdíl od početných zahraničních štábů a s tím spojených finančních prostředků) tenhle pořad vzniká. Přesto svou kvalitu bezpochyby má. Navíc Lipka by mi to při futsale dal sežrat, takže SUPEEER :o) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Magazínu Ligy majstrov nie je čo vyčítať. Zostrihy zápasov sú zobrazované z iných kamier, ako vidíte zápasy v televízii, do kamery sa k zápasom vyjadrujú hráči a tréneri, sú nám predstavovaní nováčikovia súťaže a ich štadióny. Takže prečo iba 4? No preto, že ako slovák nemám svoj obľúbený klub a naše družstvá, pokiaľ sa tam raz za 7 rokov dostanú, tak ich púť sa skončí v základnej fáze. V prípade Žiliny po piatich debakloch. Takže súťaž nemá pre mňa patričné napätie. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Nejkvalitnější světový fotbal se skvělými komentátory pro mne i dnes znamená často "zabití" celého večera. Velmi těžké k zhodnocení, neboť mělo by se hodnotit studio a náplň přestávek, nebo samotné fotbalové utkání? Tak či onak, jsem naprosto spokojen. 80% ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Já jako velký fanda fotbalu dávám tomuhle pořdadu 5*. Reportáže z odehraných zápasů, krásné goly, rozhovory a pozvání na příští utkání... Už se na tento pořad skoro vůbec nedívám, ale přímo Ligu mistrů si nenechám ujít, když můžu. 85% ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Fotbal, fotbal, fotbal = nejlepší sport! :o)) Jen by to chtělo, aby FC Liverpool už zase zopakoval rok 2005... Rekapitulace nejlepšího evropského fotbalu:), takže proč nedat plný počet! ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Úterní a středeční večery s ČéTé Dva, později s ČéTé Čtyři a ještě později s ČéTé Sport, to už je letitá klasika, škoda jen, že současná Money League už ani zdaleka nenabízí tak strhující podívanou jako ještě před pár lety. Co se týče samotného studia a moderátorů, resp. komentátorů, kvalita je velmi různorodá, v porovnání s anglickou SkySports silně pokulhávající, přesto jde však o mírný nadprůměr, hlavně díky Jaromíru Bosákovi. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek dobrého fotbalu se vždycky rád podívám nejen na přenosy zápasů ligy mistrů, ale i na následné sestřihy z ostatních stadionů. Jen mne občas vadí někteří komentátoři a jejich „nestrannost“, ale co už. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Výborný magazín o úžasné hře, které se říká fotbal. Stačí tak málo a můžete kopat. Nazujte kopačky a jděte s partou na plácek si začutat. A když se vám opravdu bude chtít a trochu vám to i půjde, tak se v budoucnu můžete vidět v tomto magazínu:-) Hodnotit nemohu jinak, než plným počtem. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Vidím, že hodně lidí si tento pořad plete ze z úterním a středečním studiem ze zápasem. Přitom se jedná o magazín, který vždy následuje pár dní po zápasech, ale to je jedno, budeme to brát jako celek :-) ()

Reklama

Reklama