Reklama

Reklama

Mladý vdovec Seth Webster (James Van Der Beek), ktorý sa ešte stále nevyrovnal so smrťou milovanej manželky, je na pokraji zrútenia - hľadá totiž súrne pestúnku, ktorá by mu pomohla s jeho neposlušnými 6-ročnými synmi - dvojčatami Juddom (Michael Strusievici) a Jasonom (Valin Shinyei), ktorým sa zatiaľ každú opatrovateľku podarilo v rekordne krátkom čase vyhnať z domu! Sethovi už môže pomôcť azda len nejaký zázrak. A skutočne, jedného dňa sa na prahu jeho domu objaví akási postaršia pani (Doris Roberts), ktorú chlapci okamžite začnú volať skomolením jej priezviska "pani Zázračná" – a rýchlo sa stane nenahraditeľnou vychovávateľkou, kuchárkou, kamarátkou a dohadzovačkou. (TV Markíza)

(více)

Recenze (25)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Zase jeden malý film z už tak dlouhé řady průměrných vánočních snímků. Van Der Breek je podle mě opravdu herec s tím nejmenším h, co si jen umíte představit, ale tu hrůzu celkem vyvážila Erin Karpluk, na kterou v poslední době často narážím a je mi sympatická. Jinak docela hezký příběh o tom, jak se Seth uzavřel po smrti své ženy a učitelka jeho dětí Reba po hádce se sestrou a nakonec všechno spraví jedna hodná babička "Mrs.Miracle" ,která je dá dohromady a přitom se ještě postará o Sethovy dvojčata. Za srdce vás to sice moc nevezme, ale je to celkem pěkná vánoční podívaná..celkem. ()

castor 

všechny recenze uživatele

To pravé přeslazené americké předvánoční „drama“ s košatým happy-endem :-) Dawson holt už není tím naivním snílkem, ale workoholikem, který se roky vyrovnává se smrtí manželky (a matky šestiletých dvojčat), brzy se zamiluje, najde si cestu k synkům a ještě pomůže jiným v předvánočním štěstí.. co víc si přát? Scénář je samozřejmě složitý asi jako recept vánočního staročeského kuby, vztahy jsou vykreslené se spletitostí leporela, každopádně Jamesi Van Der Beekovi (příšerně dabovaný Alešem A-Z Zbořilem) a Erin Karpluk to spolu sekne a jakousi atmosféru to taky má. Holt, Vánoce se blíží.. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ vánočního filmu, který sice nenadchne, ale ani nijak výrazně nezklame a výborně se hodí do období vánoční pohody. Doris Roberts jako paní Zá(z)račná je docela příjemná a velice milá a myslím, že jen málokdo by tuto sympaticky vypadající paní nechtěl míti za babičku. Svou roli zvládla bez problémů a vzbudila přesně ty pozitivní emoce, které jsem od tohoto filmu a od její postavy očekával. James Van Der Beek nám zase pro změnu dospěl a dává jasně najevo, že pryč jsou doby, kdy nás obšťastňoval na televizních obrazovkách v roli sympaťáka Dawsona. Zde hraje dospělou roli ovdovělého otce šestiletých dvojčat, který nějak musí skloubit péči o děti s prací architekta. A pak tu máme další postavy, jako např. sympatickou majitelku cestovní kanceláře nebo dva malé raubíře, kteří se pod výchovou paní Zá(z)račné mění v hodné a poslušné dětičky. Celý film je tak trochu přeslazený, tak trochu kýčovitý, ale u vánočních filmů se toto dá očekávat, a tak mi to ani příliš nevadilo a docela jsem si celý ten příběh užíval. Na jedno zkouknutí během Vánoc nebo v předvánoční atmosféře je tenhle film naprosto ideální, ale jinak nevybočuje z průměru, a proto ho také průměrně hodnotím a uděluji mu tři hvězdy. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

To bylo fakt zvláštní vidět Dawsona i jinak než Dawsona a přesto Dawsonem vždy zůstane :-D ... normální lehká romantická komedie, která si na nic nehraje a je tím, čím být chce ve své kategorii. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nepříliš nápaditá variace Kouzelné chůvy McPhee upravená do podoby typické výplně vánočního televizního programu. Instantní historka sfouknutá scénáristou za dva večery, u níž si člověk uvědomí rozdíl mezi dobrým a špatným scénářem, dobrou a špatnou režií, dobrými a špatnými hereckými výkony. Erin Karpluk je sice milá a sympatická, jenže v okamžiku, kdy se díky ní z té vánoční vaty vynoří náznak zajímavějšího lidského příběhu a emocí, je honem utlumen a utopen v další vrstvě nekonfliktní nenáročné vaty. Škoda, dobrých vánočních filmů zase není tolik. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Díky sympatické herečce, která hrála chůvu těch dvou zlobivců, se to dalo celkem snést, jinak peklo na zemi. Na stejné téma mám mnohem radši příběh Kouzelná chůva Nanny McPhee. ()

Natabar 

všechny recenze uživatele

Film koukatelný jedině o Vánocích, kdy člověk leccos odpustí, moc nevyžaduje a stačí mu něco jednoduchého u čeho se vyvalí a pomalu tráví všechny ty vánoční laskominy. Na víc ale tento velice odhadnutelný a lehce hloupý film nemá. A první půlhodina je fakt nestravitelná. Vše umocněno absolutně příšerným nováckým dabingem. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Docela slabota divím se skoro rtěm padesáti procentům, které to tady získalo. Ale třeba se to někomu trefilo do sliny. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Naozaj kúzelná babička, trocha lásky odvšadiaľ, teplo domova a rozprávka je na svete.. Veľmi milý Vianočný filmik. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Milé, nicméně zcela v meritu americké rodinné vánoční filmové produkce. Lehce přeslazené, trochu kýčovité a herecky velmi průměrné. Jako celek 50%. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Kouzelný rodinný příběh plný citů a pochopení v době vánočních svátků. Produkce Hallmarku měla na takové snímky vždy šťastnou ruku. Po náročném předvánočním shonu si divák během sledování toho povedeného příběhu opravdu dobře odpočine a doslova zrelaxuje. Ano, opravdu by se to mělo vysílat pravidelně každé svátky. Takovýchto filmů je pohříchu málo. ()

Eilean Donan 

všechny recenze uživatele

Začínam sa tešiť na Vianoce. Okrem toho, tento kus "amerického gýču", ako takéto typy filmov zvyknú zarytí cynici a spol. nazývať, mi pripadal omnoho viac realistický ako iné dramaticky (a inak erudovane) sa tváriace výplody. Takže, nenechajte sa oklamať nízkym hodnotením. Aj keď je to len jedna z mnohých variácií, bolo sa na čo pozerať a smiať, a... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že to není o nic horší nebo lepší než Paní Zázračná na Manhattanu. Průměrný vánoční film, kde mi ale "Paní Zázračná" přišla nějak málo kouzelná - a teď nemyslím, že by měla mít kouzelnou hůlku a čarovat (u Manhattanu mi to ani tak nepřišlo). Ale bylo to fajn. Btw: nevím jak v originále, ale v dabované verzi koledy FAKT trhaj uši. ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Příběh jako vytržený z programu stanice Nova. Každý známe ty filmy co v televizi běží každý rok snad celá desetietí....takové ty vánoční i nevánoční nesmrtelné saďáky co připomínají vrchol rodinné filmové tvorby 90.let. Ano jistě ,některé jsou dobré jako třeba "Co ta holka chce" ,nebo aspoň spola dobré ,jako "Krásná pokojská" ,ale pak jsou tu filmy jako Paní Zázračná. Fimy které člověka mohou bavit jen v případě ,že u nich dělá další tři věci. Jo a taky si nemůžu pomoct ,ale tak sině mi to připomýná "Kouzelnou chůvu Nanny PcPhee" ,že si říkám jestli mají tvůrci opravdu za potřebí kopírovat jiné filmy. ()

ir.hools 

všechny recenze uživatele

Tak takovej pěknej předvánoční slaďáček z USA...klasika, milý snímek, který zahřeje na duši, nepřinese nic moc nového, ale navodí tu správnou "naměklou" vánoční atmošku :) člověk sice tuší jak všechno dopadne...ale o tom to přece je :D hodnotím 60% *** ()

Reklama

Reklama