Reklama

Reklama

Epizody(25)

Obsahy(1)

Teito Klein je nadaným studentem vojenské akademie, ale zároveň též otrokem a sirotkem, jenž trpí ztrátou paměti. Vzpomínky se Teitovi začnou vracet poté, co se setká s velitelem Ayanamim, který se záhy stane jeho úhlavním nepřítelem. Teito je nucen prchnout a nové útočiště nalézá na klášterní půdě, kam má armáda zakázaný vstup. Ani zde ale Teito nemůže vydechnout neboť se zdá, že má co dělat s talismanem zvaným Eye of Michail, který zmizel během války s královstvím Raggs. (Kocicka)

(více)

Recenze (6)

AngelLucy 

všechny recenze uživatele

Sem tam jsem si prohlížela mangu "07 ghost" a líbila se mi tak ,až jsem jednoznačně musela vidět anime seriál - za každou cenu! Bohužel to vůbec nikde nebylo ,a proto jsem to měla nějakou tu dobu zařazené mezi mé nejžádanější anime ,které nejdou sehnat !Když jsem se dozvěděla ,že se to objevilo na webu "nemohla jsem štěstím bez sebe usnout" :D Jak malá. A druhý den to pouštím - jak jsem doufala - seriál ( i konec :-D ) nezklamal !! ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem čekal, že to bude mít politický a válečný podtext celou dobu, na to, co se objevilo v prvním díle, ale byl jsem nepříjemně zklamán. I když to není úplně nesnesitelný, má to až moc velkej náboženskej podtext. Sice je to určitá míchanina křesťanské nauky a jejích principů + ještě cosi, co je do toho zamícháno, ale prostě tohle nemusím. Souboje navíc nemůžu nazvat souboji, protože než fyzické, popřípadě magické (kterých je tu jen pár), jsou to hlavně souboje slovní - kdo první překecá toho druhého buď na stranu dobra nebo zla. Dále bych řekl, že hlavně dámské publikum ocení hromadu bishounenů. Co se týče příběhu, tak svět je celkem zajímavý, možná bych zkousnul i to cosi (7 duchů a ten padlý zlý Bůh), ale provedení je hrozné. Samozřejmě to nemá závěr - takže asi buď přečíst si mangu nebo čekat, zda udělaj pokračování - jenže mě to tolik nenadchlo, abych v tom pokračoval. Animace i hudba jsou lepší průměr. ()

Reklama

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Bohužel nemám homosexuální sklony, takže jsem potřeboval snad 6 dílů, abych se aklimatizoval a i tak na mě některé scény nefungovaly jak by měly. Sice se vše odehraje bez jediného polibku a nikdo vám svou orientaci nevnucuje, ale i tak mě to nenechalo si příběh uplně užít. Plus mi vadili některé maličkosti typu: řetězy sundané až po několika dnech, atd... Nicméně vykreslení světa, mytologie a logické vysvětlení byly super. Určitě to stojí za vidění. Holky a 4% si nejspíš jednu hvězdu přihodí. Já ji nepřihodil jen kvůli té první části, kterou jsem si prostě nedokázal užit jak se patří. ()

Mya 

všechny recenze uživatele

Niektoré postavy boli fakt že vyslovene otravné, zvláštny mi prišiel aj ten nadštandardný vzťah medzi najlepšími priateľmi, ktorý miestami bol dosť na hrane. Ale zato Ayanami ako najväčší parchant rozhodne stál zato, aj keď nemal toľko priestoru akoby som chcela. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Kdyby se seriál nesl spíše v politické-vojenské sekci, určitě by si ode mě vysloužil i lepší hodnocení. Kdyby mi seriál dal více jedné nejmenované postavy (yeeeeesh, another white-haired boy for my list!!), vysloužil by si i lepší hodnocení. Hlavní hrdina uřvaný, až běda, ale to už je normální, na to si za ty roky s anime i zvyknete. Ale říkáte si, že je něco hodně špatně, když si postupem času oblíbíte i Fraua? Tak jsme na stejné lodi. Kdyby to mělo štítek "shounen-ai", možná, by mě ani nezarazily některé scény, ale budiž :D "kamarád taky rád", říká se, ehm, so just kiss already :D aspoň mohu fantarízovat nad Ayanamim-kunem a jeho očividnými sadistickými sklony >:D ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama