Reklama

Reklama

Říční monstra - Série 8 (2016) (série)


Rudý ďábel (S08E05)

(epizoda)
  • USA Devil of the Deep

Obsahy(1)

Mŕtvoly piatich mužov, pokryté zvláštnymi ranami, privedú Jeremyho na západ Mexika, aby zistil, aké monštrum žije v Kalifornskom zálive. Od miestnych rybárov počuje podobné príbehy o ďalších úmrtiach, keď sa však vydá chytať ryby, nechytí nijakého podozrivého. A čo je ešte zvláštnejšie, zdá sa, že miestna rovnováha v ekosystéme bola narušená nadmerným lovom žralokov. Ich miesto nahradil iný tvor, označovaný ako červený diabol. Po zistení niekoľkých ďalších informácií sa Jeremy vydáva po stope možného podozrivého, ktorý si svoje temné meno právom zaslúži... (ČSFD)

(více)

Recenze (1)

Phietros 

všechny recenze uživatele

El diablo rocho! Žraloci v mexické lokalitě mizí, nejen díky nadměrnému lovení a ve vodách se objevilo dle místních rybářů něco horšího. Hlavonožec kalmar peruánský?! Rudý ďábel. Ten je spojován s nalezenými mrtvolami, které měli zvláštní kousnutí po těle a to přijíždí rozluštit Jeremy. 70% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • V doplnkovom materiáli opísali členovia štábu výpravu v Peru ako jednu z najhorších výprav celého seriálu. Spomenú, že všetkým na palube lode, vrátane námorníkov, bolo zle. Loď sa na vlnách pohupovala natoľko, že štáb nejakú dobu nemohol ani natáčať. A aby toho nebolo málo, muselo ich sprevádzať aj námorníctvo kvôli nebezpečenstvu pirátov. (Hodnotim)
  • Jeremy v tejto epizóde spomína hlavného vinníka z epizódy Mekong Mutilator. Okrem toho hovorí o svojich zisteniach toho, ako decimácia aligátorích rýb viedla k zamoreniu severoamerických riek ázijskými kaprami. Tým odkazuje na epizódy Alligator Gar a Killer Snakehead. (ČSFD)

Reklama

Reklama