Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miroslav Donutil a jeho hosté. (oficiální text distributora)

Recenze (22)

kingik 

všechny recenze uživatele

Došlo na reprízy pořadu s Miroslavem Donutilem a jeho hosty. Doba vzniku je na pořadu zatraceně znát. Ztráta aktuálnosti v pozvaných hostech mně tady dost vadí. Někteří už ani nejsou mezi námi nebo se své (sportovní) činnosti nevěnují. Co zůstalo bez ohledu na nějaké aktualizování jsou historky vyprávěné jak hosty, tak i průvodcem pořadu. U Donutila jsem získal dojem, že pokud host není zrovna mistr světa nebo herec co šel z role do role, tak mu ani nestojí, aby se s ním zahazoval. Mně byl až nepříjemný s tím svým přechvalováním hostů a čepýřením se před nimi. Jo, když někomu stoupne sláva do paličky, pak je i Donutil na odpis. Historkám se občas pousměji, ale abych řval smíchy jako publikum, to rozhodně ne. To už by byl ryze vytlačovaný smích. Pokud však někdo má v oblibě vtipné i trapné historky, tak má možnost u repríz strávit nejedno odpoledne. Pokud by to nebylo tak staré, byl bych ochoten přihodit ještě jednu hvězdičku. Mé hodnocení: 40% ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Už je nějak moc těchto pořadů, kde si známí herci zvou své kolegy na pokec. Přestává to bavit a tvůrci by se měli zamyslet a přijít s něčím jiným. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Kvalitu většiny talk show, kterou však v tuzemských poměrech opravdu nejlépe vystihuje až na naprosté výjimky právě název "na kus řeči", zcela spolehlivě prověří pouze zub času, který se však na tomto pořadu Miroslava Donutila podepsal hned z několika důvodů tak mocně, až jsem se tomu zdráhal uvěřit !! Dnes, takřka po deseti letech jsem měl možnost shlédnout pravděpodobně nejpovedenější epizodu celého projektu, do níž si tehdy už se divákovi silně zajídající Donutil těsně před svým ústupem, tedy spíš hodně strmým pádem, z výsluní pozval elitu mezi našimi sportovními komentátory té doby, Roberta Zárubu a Petra Vichnara coby ostřílené kozáky na sportovně moderátorském poli a začínající zajíce Vojtěcha Bernatského s Petrem Svěceným.. Co se mi zdálo před lety opravdu neskutečně vtipné, dnes působí hodně průměrným dojmem, přičemž jednomu úplně postačí ten kratičký shot na youtobu, a to se opravdu jednalo o to nejlepší, co pořad nabídnul.. Hudební čísla, a to raději nemluvím o tom bizarním výstupu, co předvedli Bernatský se Svěceným, patřila do pořadů tohoto typu především u nás odjakživa, dnes se však právě tyto vložky jeví hodně zkostnatěle, celkově vyznívají spíš jako reklama toho či onoho hosta, divákovi asociuje i tu běžnou reklamu komerční, mě osobně právě tato čísla donutila odejít od obrazovky !! Je naprosto patrné, že právě v této době si Miroslav Donutil naplno uvědomil, že musí přestat donekonečna omílat své tisíckrát opakované provařené historky, především ty bláboly spojené s osobou Franty Kocourka a přijít s něčím novým, což sice vítám, nicméně většinu těch nových příhod lze rozdělit jen na průměrné vybavené pointou a naprosto trapné, v tomto duchu si však bohužel může směle podat ruce se svými hosty, a tak se nemůžu ubránit dojmu, že hodně ostré nůžky střihačovy by pořadu rozhodně prospěly !! Pravděpodobně se Donutil potřeboval odrazit ode dna, protože třeba ty jeho poslední Trumfy mě naopak bavily hodně, z čehož plyne jediné, fakt, že na čas zmizel z obrazovek, mu jistě prospěl, dokonce snad i nalezl zbytky své pokory.. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Na kus řeči je z doby, kdy byl Miroslav Donutil na vrcholu popularity a mohl si dovolit vlastní pořad. Nebylo to originální ani konceptem ani hosty, přesto se na to dalo dívat. Člověk se sice u toho nesmál od začátku do konce, ale občas se příjemně pobavil. Kvalita kolísala dle výběru hostů a nakonec se ustálila na průměru, stejně jako moje hodnocení. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Přestože se v pořadu střídala jedna celebrita za druhou, k ničemu to nevedlo. Nebylo to vůbec zajímavé, k pobavení, ani návykové. ()

Reklama

Reklama