Reklama

Reklama

Scorpions: Moment of Glory živě v Hannoveru

(koncert)
  • Německo Scorpions, The: Moment of Glory (Live with the Berlin Philharmonic Orchestra)
Hudební / Dokumentární
Německo, 2001, 108 min (Alternativní 90 min)

VOD (1)

Rocková kapela Scorpions po nahrání úspěšného alba Moment of Glory s Berlínskými filharmoniky připravila pro své fanoušky i jeho koncertní provedení. V červnu 2000 se v Hannoveru v rámci výstavy EXPO uskutečnilo společné vystoupení obou německých legend. Nová aranžmá hitů jako jsou Wind of Change, Still Loving You a dalších připravil pro společný projekt Christian Kolonovits, který berlínský orchestr během koncertu dirigoval. Následně v roce 2001 tato rockově symfonická show vyrazila na turné po Rusku a pobaltských zemích. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Hlas jak víno hlavního zpěváka (čím starší tím lepší). Spojení orchestrální hudby a klasického rocku = tah na bránu. Vše pěkně načančané a připavené pro hudební zážitek. ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Scorpions a filharmonie a sbor spolu s hvězdnými hosty, to byl geniální tah!. Moment of Glory 2x a hned 2x mě to naprosto dostalo. Úžasný počin! ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Koncert samotný nic moc - Scorpioni se moc neodvázali... Ale hudba perfektní - asi nejlepší skloubení klasické hudby a rocku, jaké jsem slyšel, lepší než třeba u Metallicy nebo KISS... ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Zajímavé spojení orchestrální a rockové hudby. Kapela zní výborně. Jen mi tu zkrátka chyběla skladba "Send Me An Angel"...4* ()

subic 

všechny recenze uživatele

Jo to bylo tenkrát začátkem milénia, když velké kapely hrály koncerty společně s velkými symfonickými orchestry a postihlo to i Škorpiky a Berlínské filharmoniky. Jako dobrý, ale asi jsou ještě o něco lepší projekty než tenhle a to jsem velkej fanda Škorpiků. No byli to padesátníci, tak proč ne. Ale co mě tahalo za uši, to byly ty 3 vokalistky. ()

Reklama

Reklama