Reklama

Reklama

Rescue Special Ops

(seriál)
Austrálie, (2009–2011), 34 h 32 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Sarah Smith

Hrají:

Daniel Amalm, Gigi Edgley, Katherine Hicks, Les Hill, Andrew Lees, Peter Phelps, Libby Tanner, Rhye Copeman, George Basha, Jessica Napier, Abe Forsythe (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Seriál vypráví osudy skupiny lidí, kteří společně pracují jako záchranáři. Díky své práci jsou denně vystavováni riziku a čelí život ohrožujícím situacím. Stejně jako ve skutečném životě se však musí potýkat také s osobními problémy, jenž se zdají občas mnohem složitější, než ty, před jaké je staví jejich práce. (lost815)

Recenze (1)

Ozo 

všechny recenze uživatele

Na Austrálii jsem si asi vytvořil návyk. Po perfektním seriálu Underbelly jsem, díky tomu, že tu hrají někteří herci včetně mého oblíbence Gytona Grantleye, objevil další, de facto tady na ČSFD úplně neznámý seriál Rescue Special Ops. Nádherné záběry australského pobřeží (mluví se tam o nějakém národním parku) v kontrastu s moderním velkoměstem Sidney působí velmi pěkně. Celý tým záchranářů jsou sympaťáci, pro mne ale je zatím jasným favoritem Les Hill, který hraje postavu Deana. Zároveň se moc pěkně kouká na Katherine Hicks, která hraje Heidi a je mojí favoritkou z ženské části týmu. Prozatím jsem viděl čtyři epizody, na které jsou titulky, ale už se těším na další. Zatím 80 %. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama