Reklama

Reklama

Lita Ford: The Complete Video Collection

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební
USA, 2003, 87 min

Obsahy(1)

Angličanka Carmelita Rosanna Ford se rozhodla vydat své DVD, které obsahuje celkem 15 skladeb, z nichž 5 je uvedeno jako bonusových. Nosič nám nabízí 7 živých vystoupení a 8 videoklipů, kde na jednom z nich dokonce vystupuje jako host Ozzy Osbourne v duetu Close My Eyes Forever. Disk také zahrnuje nikdy předtím nevydané video Playin‘ With Fire či hity jako Kiss Me Deadly, Hit and Run, Broken Dreams, Dancing on the Edge a další. (Danulinda)

(více)

Recenze (2)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Pokud opominu debilně rozdělený menu, tak je tato kolekce za jasných pět hvězdiček. Sestřih Litina koncertu z Wembley je doplněn o promo videoklipy k peckám jako Kiss Me Deadly, Back To The Cave, If I Close My Eyes Forever .... no a Lita kromě toho, že skvěle zpívá, má úžasný kytary, na který úžasně hraje a celkově dělá vynikající muziku, tak samozřejmě taky skvěle vypadá a její zadek v kožených kalhotách tu skvělou muziku doplňuje po vizuální stránce :-) To srovnání v druhém komentu, který tu zatím je mi nepřijde moc adekvátní. Doro Pesch je určitě legenda (viděl jsem jí naživo a mám jí rád), ale narozdíl od Lity, je z její hudby cítit tak trochu metalová póza a umečená Sharon se skoro nedá poslouchat. Go Lita Go. ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád melodický hard rock, určitě si přijde na své. Pěvecky je tato dáma v žánru hard ´n ´ heavy jednou z nejvýraznějších zpěvaček spolu s Doro Pesch či hlasově výtečné a univerzální Sharon den Adel. ()

Reklama

Reklama