Reklama

Reklama

Metallica: Live Shit - Binge & Purge

(koncert)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Živé album ze tří koncertů skupiny Metallica v Mexico City, Seattlu a San Diegu. U Seattlu a San Diega si užijeme nejen monstrózní zvuk, ale i překrásný obraz buď na třech VHS kazetách ze starší verze, nebo na dvou novějších DVD. Skupina odehrála koncerty v nejslavnější sestavě: James Hetfield (V, RG); Kirk Hammett (LG); Jason Newsted (BG); Lars Ulrich (D).

Setlist:

VHS one/DVD one (San Diego):
20min. Metallimovie
The Ecstasy of Gold
Enter Sandman
Creeping Death
Harvester of Sorrow
Welcome Home (Sanitarium)
Sad But True
Wherever I May Roam
Bass Solo/Orion Jam
Through the Never
The Unforgiven
Justice Medley
Drum solo
Guitar solo

VHS two/DVD one (San Diego):
The Four Horsemen
For Whom the Bell Tolls
Fade to Black
Whiplash
Master of Puppets
Seek & Destroy
One
Last Caress
Am I Evil?
Battery
Stone Cold Crazy

VHS three/DVD two (Seattle):
The Ecstasy of Gold/Blackened
For Whom the Bell Tolls
Welcome Home (Sanitarium)
Harvester of Sorrow
The Four Horsemen
The Thing That Should Not Be
Bass Solo/To Live Is to Die Jam
Master of Puppets
Fade to Black
Seek & Destroy
...And Justice for All
One
Creeping Death
Guitar Solo/Little Wing
Battery/The Frayed Ends of Sanity
Last Caress
Am I Evil?
Whiplash
Breadfan (predatorjf)

(více)

Recenze (14)

reky 

všechny recenze uživatele

Seattle ´89 je za 6*, skupina byla v té době pravděpodobně na vrcholu jak po stránce herní, tak skladatelské. ()

Miller 

všechny recenze uživatele

Zlatá éra největší metalové kapely všech dob. Seattle, San Diego i Mexico City jsou všechno legendární koncerty. Bohužel chybí Moskva, ale to už bych musel dát 6 hvězd. Btw, Lars Ulrich na kokainu je zvíře. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Metallica na svém absolutním vrcholu, na turné k jejich fenomenálnímu "Black" albu (které osobně řadím do mého TOP10 nejlepších rockových alb všech dob!)! Výjimečná DVD se skvělým zvukem, obrazem, špičkovým set-listem a především výkony pánů Hetfielda, Ulricha, Hammetta a Newsteda... Povinnost pro (nejen) všechny fanoušky ()

ProgLaney 

všechny recenze uživatele

Nejlepší období skupiny Metallica. Na koncert ze Seattlu z roku 1989 prostě csfd nemá dostatečně vysoký hodnocení, to je asi tak za 10 hvězd, naprosto dokonalej gig kapely ve vrcholný formě. ()

geimz 

všechny recenze uživatele

Ultimátny koncertný zážitok a najlepšie znejúca Metallica za celú svoju kariéru. Dal by som všetko za to toto zažiť. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

San Diego 1992 je fajn (Sanitarium je nejlepší), ale muj favorit stejně je, byl a bude Seattle 1989 (Způsob jakým zde zahráli Fade to black, Master of Puppets a One je naprosto GENIÁLNÍ). ()

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Neuveritelne natrieskaný box Live Shit (dvdčka, cdčka, kniha, nažehľovačka, stage pas atd) skrýva vo svojich útrobach najmä tri genialne koncerty z toho najlepšieho obdobia v živote tejto legendy. Trojcd famozneho gigu v obrovskej arene v Mexiku a hlavne videozáznamy zo San Diega a Seattlu. San Diego je namakané a 180 minút dá určite zabrať. O tom ale boli koncerty Metalliky! Natrieskaný setlist, obrovska energia, množstvo jedinečných sól, skvelé efekty a natrieskané arény. Stredove podium v tunajšom športovom paláci je opat ťah hodný majstrov. Opat nechýba špecifická atmosféra ala Wayne Isham, takže 5/5. Lenže Seattle 89 ide ešte omnoho dalej! Dovolim si tvrdiť, že tak dobre zahraty, natočený, ozvučený a atmosferou pohlcujúci koncert tu ešte nebol a už ani nebude! Všetko je na svojom mieste, od pekelnej atmosféry v natrieskanom Nassau Colliseum, cez charizmaticku kapelu až po genialny setlist skrývajúci mnohé nezabudnutelne šlágre. Prvýkrat som to videl ako malý, možno desaťročný špunt...a velka láska nám ostala až dodnes. ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Seattle 89 -brutální válec...nekompromisní, zdrcující, epický...totální vrchol, metalový Olymp. San Diego 92 - perfektní, ohromující...kousek mu do "89" chybí ()

myst3ry 

všechny recenze uživatele

Seattle 1989... Nejlepší (profesionálně zaznamenaný) koncert Metallicy a dost možná i nejlepší (profesionálně zaznamenaný) metalový koncert všech dob. ()

Fuhman.Dajar 

všechny recenze uživatele

Seattle 89 bych označil a gig koncert kapela hrála jako o závod a k tomu James dost zábavně pobavil diváky. U Breadfan se šlo málem donaha. Před And Justice for all si udělal prdel ve smyslu shit , god , fuck , fame , bitch a u Creeping death to nemusí mít komentář a místo For Whom the Bell Tols se řeklo : For Whom the Fucking Bell Tols Am I Evil dost pro mě silně aroma kytarových rifů. ()

Reklama

Reklama