Jednou po ránu si agent tajné služby koupí koblihu, sedne si na lavičku, dostane kufřík. Přiletí holub, který má na koblihu taky velkou chuť, ale jsou dva a kobliha jedna. Každý ji chce pro sebe a tak začne boj. (rozbris)
http://www.youtube.com/watch?v=jEjUAnPc2VA - To znám, holubi jsou svině . . . ()
// Production Companies: Austin Film Society // ()
Pěkná animovaná hříčka -1 agent, 1 holub a 6 000 000 000 životů v sázce. http://www.youtube.com/watch_popup?v=jEjUAnPc2VA ()
Holub vysílající jadernou navštívenku z Washingtonu do Moskvy mě pobavil. Zejména jeho pilotování špionážního kufříku bylo hodně zábavné a hlavně poučné. Všichni jaderní agenti na obou stranách by prostě měli holubům odevzdávat své koblihy dřív než z toho bude průšvih. Tentokrát to ještě dobře dopadlo, i když pilotův konec ochránce přírody a důchodce na lavičkách pravděpodobně nepotěší. ()
Chudák holub. To jeho nadšení z klování do knoflíků bylo přímo (jaderně) odzbrojující. ()
Toho holuba bych si pěkně vychutnal.. ()
Vim, že v dnešní době tahle animace nikoho neohromí, ale ten holub byl prostě boží :-) ()
Lehký nadprůměr, k němuž filmu nejvíce pomohly poslední dvě vteřiny. ()
Dobrý kraťas, který ovšem nepatří mezi ty nejgeniálnější. ()
Žádný zázrak, který nepobral ani slušnější děj. Vtipné to není, i když se o to snaží. ()
Nič extra. ()
animace opravu zrovna dvakrát neoslní, ale příběh a hudba to jakžtakž zachraňují... 60% ()
Taková vtipná animovaná variace na Bondy a M: I. ()
Trocha brutálny koniec, ale ten malý chcípak si to zaslúžil, za to že zlikvidoval pol mesta : ) Ten kto to ešte nevidel čaká na vás dobrá dávka akcie a zábavy 80%. ()
V jádru dobrý animák. ()
Kde se hrabe Bond :) . ()
Moc krásně udělaný kraťas. Jen koukám, jaký vtipný příběh o 6ti minutách se dá udělat z 5ti věcí. Tajný agent, kufřík, holub, kobliha a nápad. Aspoň už víme, co se opravdu skrývá v egyptském monumentu nejen ve Washington D.C. :) ()
Hm holubi jsou nebezpeční, s tím se musí počítat. Perfektní to bylo, snad až na ten konec ()
Na mě až moc inteligentní holub, jinak pohoda. Ale jelikož je to 2009, tak to mohlo vypada možná trošku líp. ()
Nápadité, ale neohromí. ()