Reklama

Reklama

Pigeon: Impossible

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 2009, 6 min

Režie:

Lucas Martell

Obsahy(1)

Jednou po ránu si agent tajné služby koupí koblihu, sedne si na lavičku, dostane kufřík. Přiletí holub, který má na koblihu taky velkou chuť, ale jsou dva a kobliha jedna. Každý ji chce pro sebe a tak začne boj. (rozbris)

Recenze (43)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Holub vysílající jadernou navštívenku z Washingtonu do Moskvy mě pobavil. Zejména jeho pilotování špionážního kufříku bylo hodně zábavné a hlavně poučné. Všichni jaderní agenti na obou stranách by prostě měli holubům odevzdávat své koblihy dřív než z toho bude průšvih. Tentokrát to ještě dobře dopadlo, i když pilotův konec ochránce přírody a důchodce na lavičkách pravděpodobně nepotěší. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Trocha brutálny koniec, ale ten malý chcípak si to zaslúžil, za to že zlikvidoval pol mesta : ) Ten kto to ešte nevidel čaká na vás dobrá dávka akcie a zábavy 80%. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Moc krásně udělaný kraťas. Jen koukám, jaký vtipný příběh o 6ti minutách se dá udělat z 5ti věcí. Tajný agent, kufřík, holub, kobliha a nápad. Aspoň už víme, co se opravdu skrývá v egyptském monumentu nejen ve Washington D.C. :) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Na mě až moc inteligentní holub, jinak pohoda. Ale jelikož je to 2009, tak to mohlo vypada možná trošku líp. ()

Reklama

Reklama