Reklama

Reklama

Pigeon: Impossible

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 2009, 6 min

Režie:

Lucas Martell

Obsahy(1)

Jednou po ránu si agent tajné služby koupí koblihu, sedne si na lavičku, dostane kufřík. Přiletí holub, který má na koblihu taky velkou chuť, ale jsou dva a kobliha jedna. Každý ji chce pro sebe a tak začne boj. (rozbris)

Recenze (43)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Na mě až moc inteligentní holub, jinak pohoda. Ale jelikož je to 2009, tak to mohlo vypada možná trošku líp. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Holub vysílající jadernou navštívenku z Washingtonu do Moskvy mě pobavil. Zejména jeho pilotování špionážního kufříku bylo hodně zábavné a hlavně poučné. Všichni jaderní agenti na obou stranách by prostě měli holubům odevzdávat své koblihy dřív než z toho bude průšvih. Tentokrát to ještě dobře dopadlo, i když pilotův konec ochránce přírody a důchodce na lavičkách pravděpodobně nepotěší. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Trocha brutálny koniec, ale ten malý chcípak si to zaslúžil, za to že zlikvidoval pol mesta : ) Ten kto to ešte nevidel čaká na vás dobrá dávka akcie a zábavy 80%. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Moc krásně udělaný kraťas. Jen koukám, jaký vtipný příběh o 6ti minutách se dá udělat z 5ti věcí. Tajný agent, kufřík, holub, kobliha a nápad. Aspoň už víme, co se opravdu skrývá v egyptském monumentu nejen ve Washington D.C. :) ()

Reklama

Reklama