Reklama

Reklama

Život Ryana

(pořad)
  • USA Life of Ryan
všechny plakáty
Reality-TV
USA, 2007

Obsahy(1)

Ryan Sheckler je jako každý jiný dospívající, jen s tím rozdílem, že je jedním z nejlepších profesionálních skateboardistů na světě. Jeho život však není jenom o prkně, protože po rozvodu rodičů by se měl stát náhradním rodičem jeho sourozenců a zároveň musí řešit smlouvy se sponzory, aby i jeho sportovní dráha nabírala na obrátkách. Najde si čas najít si opravdovou lásku? Nejvíce trablů zažije během Vánoc, když už jsou jeho rodiče rozvedení, ale nevzdává se a bojuje. Jak budou jeho bratři reagovat, když se odstěhuje z domu? Změní cestování jeho vztah s kamarády ze školy v San Clemente? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Seriály MTV nepozerávam, to vážne nie, ale chcel som si o tomto prístupe točenia reality show utvoriť aspoň povrchný názor, tak som si nezáväzne pozrel v robote pár častí aj Ryana. Doma by som to samozrejme nezvládol. Ryan je zaujímavý tým, že ukazuje, ako sa so slávou a peniazmi vysporiadava mladý úspešný teenager, ktorý sa mimochodom k úspechu dopracoval vlastným pričinením. Na scenári a deji, ktorý sa točí "kolem holek a parties", nie je ale zajímavé skoro nič. ()

Jigsaw88 odpad!

všechny recenze uživatele

Život namachrovanýho blbečka, kterej neví co s prachama. Typickej americkej serial (reality show), kde se neděje absolutně nic. ()

kikka20 

všechny recenze uživatele

Příběhy tohoto mladého skateboardisty jsou posle mě celkem i zajímavé. Dabing otřesný to ano, ale obsah celkem dobrý. ()

jane1106 

všechny recenze uživatele

Další z umělých emtýváckých reality show založená na tom, že mladý bohatý člověk má "nepřekonatelné" problémy s partnerem/kamarády/rodinou/celým světem a brečí nad tím před kamerou. No, v Ryanovi se ten kluk alespoň něčím zabývá dělá (skate). A dabing je opravdová hrůza. ()

MAST3R 

všechny recenze uživatele

Je to o ničem, řeší se tu hovadiny nad kterýma se musí normální člověk pousmát. A ještě do toho ten debilní šampón-skateboardista s naušnicema - na přez hubu. Jinak celkem snesitelný seriál na MTV, teda až na pojebanej dabing. ()

Reklama

Reklama