Reklama

Reklama

Teen Cribs

(pořad)
  • USA Teen Cribs
všechny plakáty
Reality-TV
USA, 2009, 30 min

Obsahy(1)

V MTV Teen Cribs vám ukážeme jak žijí děti bohatých rodičů. Rozlehlé vily, které kromě obligátních bazénů nebo kinosál zahrnují také tělocvičny, privátní noční kluby, golfová hřiště a další vychytávky, které rodiče pořizují svým dětem, aby uspokojili jejich touhy. Uvidíte, jak tito přízní osudu poctění teenageři pořádají mejdany pro své kamarády kteří už pak nechtějí odejít, i jejich štědré rodiče, kteří udělají vše co uvidí na očích svým miláčkům. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlé, ale je to čisto pre teen divákov. Ono je to aj v názve, takže sa nie je nad čím rozčulovať. Oproti konkurencii ako MTV Cribs a Extreme cribs sa jedná o jednoznačne najslabšiu reláciu, pretože nevidíme domov žiadneho známeho človeka, ani žiadnu zaujímavú architektúru. Skôr robí relácia rodičom medvediu službu, pretože každý teenager začne po pár častiach túžiť po podobnom príbytku. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ako si žije mládež "elity" národa? Pekne, nevkusne, draho, štýlovo. Všetci sú vyškerení a bezstarostní. Beriem to ako pestrý pohľad na architektonické a dizajnérske možnosti ľudí bez cenového limitu. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

To isté ako u tých hviezd showbiznisu, aj toto je iba o ukazovaní bežným ľuďom ako si žijú boháči, v tomto prípade deti bohatých rodičov. Znova vám nepovedia, že veľa z tých vecí je pre nich zbytočných a lepšie by sa hodili na niečo iné. Je tam veľa nevkusu, dávka vtipu a zábavy, čo je pekné, ale veľakrát z toho cítiť aj rozmaznanosť a namyslenosť, či hlúposť. Škoda, že ich neskombinovali aj s chudobnými deťmi, to by im možno niečo v hlavách zaplo. Je mi divné, keď si decko hodí rovnú šiltovku hrajúc sa na černošského rapera, ktorí sa ukazuje len svojím bohatstvom, na zuboch kľudne aj strojček, vek 15 rokov, vlasy podľa najštýlovejšieho chalana pre väčšinu pubertiačok Justina Biebera, rozprávajúc slová ako cool, husté, si zabil, vychytal, spievajúc pesničky z reklám, v ruke s najnovším I-Phoneom alebo iným technickým novým prvkom, cez deň sledujúc programy americkej gýčovej a mega komerčnej kapitalistickej televízie MTV. Príde mi to dosť trápne. Deti dnes nie sú originálne, nie sú sami sebou, zabúdajú na seba a vlastnú kultúru, strácajú identitu, hrajú sa na niekoho a niečo iné, robia nelogické hlúposti a sú ľahko ovplyvňované, hlavne že majú trendovú kabelku(u dievčat), náušnice, do kostola nechodia(týka sa to všetkých), v dospelosti si zoberú napríklad Američana/ku, či Araba/ku, cez život sa snažia len zbohatnúť, ale pravé hodnoty im kdesi unikajú. Tentokrát dávam jednu hviezdičku za to, že to je pre normálne zmýšľajúcich ľudí paródia na to, ako sa nemajú správať, kde sú chyby v spoločnosti a ako si žijú niektorí ľudia z bohatších vrstiev. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Nemám dom s bazénom, ani súkromnú pláž, ani zbierku veteránov. To však neznamená, že som netúžil byť nemravne bohatý. To, že pár teenagerov malo viac šťastia než ja, ma teší, doprajem to komukoľvek, ale hlavne, rád sa pokochám extravagantnými domami. A by the way, nemyslím, že tie decká budú rozmaznané, pretože väčšina ukázaných rodičov, bola tak ambiciózna, že donútia svoje deti makať tak tvrdo, až si sami zarobia svoj prvý milión. ()

kinghome odpad!

všechny recenze uživatele

Haranti co jsou rozmazlený a zasloužili by kulku do hlavy za to, jak jsou dementní a namyšlený. Prostě sračka. Tohle fakt nesnášim. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Děti zbohatlíků....? Proč ne, třeba to někoho zajímá. Je to přece o tom, zaplácnout díru na trhu. A kdyby jsme u nás nebyli taková chudina, věřte, že by se něco podobného klidně natáčelo i u nás. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála pořadů na českém MTV, na který se jde podívat.. Ale je fakt moc, co všechno se dá vmístit do jednoho domu.. Tak kdo by nechtěl 3 herny, 5 televizí, 2 pokoje, bazén, pláž, nebo vlastní byt pro své kamarády? Dobře se u toho slintá. 65% ()

Jaroslaf

všechny recenze uživatele

...A soutěž o nejvíc nasírací pořad vyhrává...tohle. Naservírovat tendle pořad typickému čechovi který nejspíš bydlí v panelovém bytě a je rád když má aspoň balkon je fakt podlost. Kolikrát sem s otevřenou hubou jen čuměl jaké zbytečnosti a obrovské baráky ta rozmazlená dítka mají. ()

jane1106 

všechny recenze uživatele

Cribs v bleděmodrém ale pro mladší diváky, takže je to celé takové primitivnější a veškeré vybavení domu se posuzuje podle toho, jak to u nich doma baví kamarády... ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad sleduju docela ráda i když většinou jen náhodně když nejde v TV nic jiného. Vždycky si představuju jak by bylo hezké žít v takovém luxusním domě a jak bych si ho zařídila já a vždycky si sama ty domky hodnotím co se mi tam líbí a co ne. Ale vždycky mě zajímá jestli ti kamarádi těch dětí s bohatými rodiči s nimi kamarádi z upřímnosti nebo, protože jsou bohatí. Chápala bych kdyby i ti kamarádi byli z bohatých rodin (což asi i jsou), ale proč by pak trávili veškerý svůj čas u nich? Vždycky mi příjde, že se tam jen rozvalují, cpou a čumí na jejich obrovské TV obrazovky... takové kamarády bych nechtěla ani kdybych byla sebevíc bohatší. ()

unclejack odpad!

všechny recenze uživatele

Bejváky, autá, trápna hudba, otravná kamera a ešte otravnejšie celebrity. Najvác milujem ked sa svojím lux apartmánom chváli decko, ktoré akože mám poznať, ale za hranice Ameriky sa jeho meno nedostalo, dokoca ani do sluchátiek MI5. ()

LadyAjva 

všechny recenze uživatele

Pořad ukazující děti, které se narodily do bohaté rodiny a mají milion zbytečností, kterými se chlubí zbytku světa. Nejspíš to ve mě má vyvolat závist, ale tady není co závidět. Když si představím, že to někdo musí uklízet (i když rozhodně ne paní domu)..Nehledě na to, že se mi ještě ani jeden dům nelíbil, takže ani neomezené konto není záruka vkusu. Přeplácané domy, sice drahými obrazy a elektro vychytávkami, bohužel bez ladu a skladu, bez nápadu a vtipu, prostě jen aby bylo vidět, "že na to máme". Rodiče chtějí vybudovat pro děti nejspíš to, co oni sami v dětství neměli, takže ti rozmazlenci mají kino sál, diskotéku, horolezeckou stěnu, herní automaty(??), drahá auta, jedno na zábavu a druhé na ježdění do školy,čtyřkolky,stáje,golfové hřiště..no prostě vše, co si dokážete představit. Smutné na tom je,že ti parchanti si to vůbec nezaslouží a že ten plný barák jejich cool kamarádů je tam jen kvůli těm penězům a kdyby měli klasický americký bungalov,tak si o ně ani kolo neopřou. A to mě na tomto pořadu štve nejvíc. Docela by mě ještě zajímalo, kde k těm penězům ti tatínci přišli, že by pár podvůdků, sem tam něco vytunelovat,nebo že by to bylo opravdu poctivou prací? Ti, kteří si své bohatství a postavení vybudovali svou pílí,nemají důvod to dávat tak okatě najevo.. ()

Elles odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus dyž už neví jak zaujmout tak tam daj bohatý magory a děvky a myslí si že se jim z toho každej.... ()

Reklama

Reklama