Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ty nejlepší taneční skupiny ve Spojených státech se pevně drží svých snů a doufají že ze sebe dostanou vše, aby právě oni zaujali porotu... MTV projelo USA skrz naskrz, aby z pouličních i studiových tanečních skupin vybralo 12 nejlepších. Tato dvanáctka se snaží zaujmout porotu složenou ze zpěváků JC Chasez a Lil Mama, choreografa Shane Sparkse a hosta Maria Lopeze a, ano, nesmíme zapomenout ani na Americkou superstar Randy Jacksona! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Som milovník hudby a tanca. Takže toto je pre mňa veľká lahôdka. Je to síce komerčné, ale kedže sa tu kladie dôraz na estetičnosť, efekty a pohyby je to jedinečné. Naozaj kvalitná tanečná šou s inovatívnymi detailami. Porota tam je len na okrasu a akési vyplnenie prázdnych chvíľ a stále sa usmievajúci moderátor López pôsobí vierohodne, kedže samo o sebe je to naozaj zábavné, je to veľká vec. Obľúbil som si to a prináša mi to skvelú inšpiráciu a zážitky. ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

bestofka všech těch různejch show na talenty, tohle má solidní tempo ve všech řadách a ty lidi fakt makaj na to, aby něco dokázali, Jabba, Super Crew, Quest Crew, atd... I am me ( s českou účastnící), to jsou lidi, který se vám vryjou do paměti a nezapomenete na ně, ne jak u výherců rádoby ostatních soutěží, kteří upadnou v zapomnění hned jak soutěž skončí... ()

balone 

všechny recenze uživatele

výherci: 1. série - JabbaWockeeZ ; 2. série - Super Cr3w ; 3. série - Quest Crew (Moji oblíbenci) ; 4. série - We Are heroes ; 5. série - Poreotix ; 6. série - I aM mE (Zde byla češka Jája Vaňková) ; Mimochodem, v 6. sérii byl jako 3. porotce D-Trix, což je bývalý člen Quest Crew. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Úvodná sekvencia vytvorená spoločnosťou Framework Studio vyhrala v roku 2009 Telly Award. (ChArLeNe)
  • V júli 2011 MTV oznámila, že projekt bude mať minimálne sedem sérií. (ChArLeNe)
  • Ako prológ k štvrtej sérii bola vysielaná epizóda s názvom "The Top 10 Performances of All Time", v ktorej Randy Jackson ukázal svojich top 10 vystúpení z prvých troch sérií. (ChArLeNe)

Reklama

Reklama