Reklama

Reklama

Slayer: War at the Warfield

všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam koncertu legendární americké thrash metalové skupiny Slayer ve Warfield Thearte v San Franciscu, Kalifornii. Natočeno 7. prosince 2001.

Seznam skladeb:
1. "Darkness of Christ"
2. "Disciple"
3. "War Ensemble"
4. "Stain of Mind"
5. "New Faith"
6. "Postmortem"
7. "Raining Blood"
8. "Hell Awaits"
9. "Here Comes the Pain"
10. "Die By The Sword"
11. "Dittohead"
12. "Bloodline"
13. "God Send Death"
14. "Dead Skin Mask"
15. "Seasons in the Abyss"
16. "Captor of Sin"
17. "Mandatory Suicide"
18. "Chemical Warfare"
19. "South of Heaven"
20. "Angel of Death"
21. "Bonus Material" (Chatterer)

(více)

Recenze (4)

Chatterer 

všechny recenze uživatele

Tento záznam koncertu nemá chybu. 21 skvělých songů. V sestavě Tom Araya - baskytara (zpěv), Jeff Hanneman - kytara, Kerry King - kytara, Paul Bostaph - bicí . Radši mám sice Lombarda, ale co už. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Skvělá kapela a skvělý thrash metal a ač ho tolik nepreferuji tak si ho vždy rád poslechnu a to samé platí i o tomto koncertu! Jinak jak 5z5 nejde této legendě udělit! ()

4Sima 

všechny recenze uživatele

Skvělý koncert thrash metalové legendy s průřezem nejsilnějších skladeb. Vynikající je zejména kytarista Kerry King, který provádí na koncertě neskutečnou masáž bubínků. Slayer je asi jedinou kapelou, která si léta drží svůj standart a je věrna thrash metalu. Vysoce kvalitní záležitost! ()

DarthArt 

všechny recenze uživatele

Slayer jako jedna z nejlepších metalových kapel všech dob kralovali tvrdšímu metalu minimálně mezi lety 1986 a 1991, dokdy každá jejich deska byla naprostá perla bez slabšího místa. Nejpozději od roku 1998 naopak nastoupila rutina, kdy vydávají desky sice na určité stabilní slušné úrovni, ale roky průkopnictví a geniality každého songu jsou dávno pryč. Z počátku nového milénia a tedy už z doby "slabších Slayer" pochází záznam War At The Warfield, kdy je kapela sice už mírně za zenitem, ale vzhledem k neuvěřitelně dobrým koncertům to ani nepoznáte. Dobrá práce, ale kdyby býval v roce 1991 vyšel zamýšlený videozáznam Slayer ve vrcholné chvilce, asi by to se mnou praštilo o zeď mnohem víc! ()

Reklama

Reklama