Reklama

Reklama

My Little Pony: Tajná přání

  • Česko Můj malý pony: Tajná přání (více)
Animovaný / Pohádka
USA, 2009, 44 min

Obsahy(1)

Všichni poníci se strašně těší na Zimní festival přání. Během něj si totiž můžou přát jedno speciální přání, které se jim splní. Když se ale ztratí Wishing Star, okamžitě ji vyráží hledat. Na své výpravě objeví, jaké to je, když se jim vyplní skutečně vytoužené přání! Budou si to ale pamatovat ještě až začne festival? Vydejte se společně s Pinkie a jejími kamarády na výpravu, na které přijdou na to, že právě přátelství může splnit jejich vysněná a vytoužená přání. (TV JimJam)

(více)

Recenze (5)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Poviedkové príbehy z poníková vykreslené v povznesenej vianočnej atmosfére. Dievčatká si prídu na svoje, všetci nad 5 rokov pritom budú doslova trpieť. 20 % ()

Don Kryspin 

všechny recenze uživatele

Asi nejrůžovější pohádka, co znám. Vše je tu totálně růžové - poníci, domečky, dekorace i "zlá" dračice. Růžový je i děj a brutálně růžový je i šíleně přeslazený afektovaný dabing. Za mě osobně jediná hvězdička, ale moje tříletá dcera dává jednoznačně hvězdiček pět. Takže nakonec přiděluji průměr - tři hvězdy. Alespoň že to není nijak výrazně výchovně závadné, jen děsně přeslazené. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Město Ponylate se připravuje na Vánoce. Jako každé Vánoce mají soutěž o nejkrásnější ozdobu. Vyhraje to šprýmařka . Jeden pony přiveze odměnu - hvězdu přaní. Drak tu hvězdu přaní ale odnese. Pony se hned vydávají na cestu za hvězdou. Drak odpoví, že chce kamarády, a pak přiletí do Ponylate oslavit Vánoce s novými kamarády. ------ Viděl jsem to jako malý děcko a tehdy se mi to celkem líbilo a taky se mi tehdy moc líbil konec, ani ta kýčovitě barevná animace mě nevadila. Co bych na to řekl dneska nevím, ale tohle si radši zapamatuju jako celkem příjemnou pohádku. Každopádně, dneska už jsem o dost starší a i tak se na My Little Pony dívám, ale jenom na Friendship is Magic, z roku 2010, heh. 3* ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Podle hraček Hasbro nevznikly pouze filmy o Transformerech, ale třeba i animované příběhy malých koníčků. Na animované filmy se vždycky musím ptát odborníka. Názor našeho již sedmiletého syna je pro směrodatný, protože pro něho jsou podobné filmy natáčeny. A i když mě malí pony(ové) přišli úděsně růžoví, syn se soustředil na příběh. Film má 44 minut, takže to nebylo ani pro něho nijak těžké. V městečku se má na Vánoce konat Festival splněných přání. Jenže někdo ukradne hvězdu, která přání plní. Poníci se vypraví na pátrání a brzy objeví zloděje - draka. Který však nemá kamarády, je sám, a tak mu chybí je trochu přátelství. Jak je zvykem, i zde je příběh rámován písničkami (tvoří čtvrtinu filmu). Honzíkovi se příběh líbil, animaci neřešil, poselství o kamarádství ho zaujalo. Na disku se ještě jako bonus nabízejí písničky z filmu (10:43 + 2:26) a krátký animovaný film na téma toho hlavního Čekání na Festival splněných přání (5:41). Oba jsou jen v českém dabingu. ()

Reklama

Reklama