Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na dvoře prince z Walesu vypráví emigrantka Claudette o hrdinských činech Červeného bedrníka. Mladý lord Sidney z ní nemůže spustit oči. Sir Blakeney její vyprávění neustále zlehčuje, až jeho cynismus rozzlobí lorda Sidneyho tak, že ho vyzve na souboj. Ve Francii zatím nejde vše podle Robespierrových představ. Chystá proto exemplární popravu, aby utišil nespokojený dav. Svým agentům nařídí, aby lapili Bedrníka, jinak skončí na popravišti sami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Yardak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Renomé je důležité v každém století, a proto i Červený Bedrník si svoji reputaci v posledním díle opravdu nezkazí. I když jak to tak bývá, tak za vším hledej ženu:o)). Cynický šlechtic z Anglie vyválčil na závěr této dobré dobrodružno-historické série pěkné 4 hvězdy. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl Červeného bedrníka brakovosti nasazuje korunu. Navrch k bitkám, šermovačkám, přestřelkám, záchranám na poslední chvíli, nepravděpodobným útěkům, cti i proradnosti, byl obohacen o horkokrevnou blondýnku, Robespierrova kostlivce ve skříni a lásku na první pohled. Na závěr prostě patří vrchol. Slabé **. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravděpodobně asi nejlepší díl druhé série a to čistě proto, že je poslední. Na jednu stranu je to škoda, protože takovýto svižný seriál plný vynikajícich herců, dokonalé výpravy a perfektní hudby bych si nechal líbit ještě alespoň o další tři díly více, na druhou stranu je to ale dobře, protože i tento díl pokračuje v o něco nižší kvalitě než v sérii první a ani poslední díl to nevytáhnul na plný počet. Je ti ale opět Robespierre, který byl čím dál lepší a samotný lord Percy Blakeney byl v tomto díle snad nejelegantněší ze všech epizod... Úplný závěr se ale opět povedl a mě tahle postava Červeného Bedrníka bude docela obstojně scházet. No a na samotný závěr snad ještě naposledy zmíním perfektní českou hudbu a vynikající dabing, Boris Rösner to dával naprosto perfektně, jako třeba i Alois Švehlík na Martinu Shawovi, a dodám, že sir Percy si renomé udržel perfektní - alespoň pro mě. Poslední epizoda: 85%. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo na zámku Slavkov, v kláštore Doksany a v Kutnej Hore. (dyfur)

Reklama

Reklama