Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za několik hodin Eliasovi skončí jeho dvouletý trest obecně prospěšných prací, jejž vykonává jako zdravotní bratr na pohotovosti. Poslední služba, jež měla být částečně i oslavou svobody se zvrtne v okamžiku, kdy musí ošetřit jednoho ze svých dávných přátel, Rudyho, jenž utrpěl zranění při autonehodě. Rudy byl právě na útěků před obávanými bratry Ortegovými, které okradl o jejich lup plný diamantů. Vypadá to, že Eliase čeká horká noc, v níž leckomu může jít i o život... (claudel)

(více)

Recenze (9)

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Zdá se že název je zde jen v titulcích a zmíněný na začátku filmu, pak se na to jaxi trochu zapomene..ale to nevadí, celkem to sviští a některé vtipy jsou takřka geniální, ač nevím jestli chtěné. Nejvíc mě pobavilo to, jak na porodním sále vytáhli děcko z vulvy a řekli...blahopřeju je to miminko!!! Jako kdyby někdy vytáhli aliena nebo co....inu mladší by se bavili asi více. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Francouzská (trochu absurdní) gangsterská komedie z lékařského postředí mě zaujala ejména svým humorem: "Krvácíte z nosu? Nemůžu vás přijmout. Jděte zítra na pohotovost. (...) Aha, zlomená ruka, no tak pojďte za doktorem." Ač se mi zezačátku zdálo, že je ve filmu ohromné množství postav, a chvílemi jsem se v jednotlivých účastnících divoké noci na pohotovosti ztrácela, postupně to celé začne dávat smysl. No a pak chtě nechtě Piovi držíte palce, aby těch pět hodin do skončení podmínky prostě vydržel. Omar Sy dokazuje, že je komediálním hercem každým coulem, a jeho kamenná tvář při slovech "A to jako nejsem cikán" mě zkrátka dostává. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

No moc jsem se nepobavil. Spíš jsem přemýšlel, kam se ztratil ten pověstný francouzský smysl pro humor z dokonalých starých komedií s Funésem, Belmondem či Pierre Richardem. Tenhle Murphyho zákon je jen béčková gangsterka, co si hraje na Hollywood a působí tak dost rozpačitě. Ono nestačí jen zaplnit příběh herci s černou pletí, aby to působilo Hollywoodsky. Ale to asi Frantíci nevědí. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nepřekrývá se jim obličej, až když jsou mrtví ??" - "No, to záleží.. Éhm, to je jaksi..taky ó..o ostychu.." ;) Podobně jako se čeští (s)tvůrci v rámci komediálního žánru snaží skrývat svoji nemohoucnost a scenáristickou impotenci za sousloví typu lidová komedie či nekorektní humor, i takoví Francouzi dnes už nezřídka cpou divákům své idiotské příběhy vyprázdněné jako tlusté střevo po klystýru a říkají jim crazy komedie.. A do této brakové kategorie spadá i tato Camposova přepjatá absurdní snůška motivů z gangsterských bijáků s názvem tak pitomým, že i ty Murphyho zákony raději přestávají být tím svým schadenfreudovským bizarním způsobem vtipné.. Velmi špatný film s na první pohled velkým počtem slušných režijních nápadů, které však postrádají funkci i smysl, drze hledající inspiraci zejména u Guye Ritchieho nedokáže zachránit ani několik známých herců v čele s nedotknutelným Omarem Syem či rozkošně ošklivým Dominiquem Pignonem.. ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

Zase dobrota pro milovníky tak trochu bláznivých komedií. Francouzský humor v takovém podání, které jsem dodnes neviděl. Úderné vtipy, zábavné hlášky, děj má hlavu a patu, nezastavuj se u zbytečností a má rychlý spád. Hlavní hrdina dle mého názoru výborný. Ostatní postavy (zloděj porodník, chlápek se strachem, že ho doktoři zabijí, chodící mrtvý, roztomilá recepční) jakbysmet. Pobavil jsem se moc a Murphyho zákony rozhodně platí. :D Film spíše pro mladší generaci 15-25 let. dávám 8/10 ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama