Reklama

Reklama

Guns N' Roses: Rock am Ring 2006

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Legendární frontman Axl Rose s novou sestavou ukazuje, že ještě zdaleka nepatří do starého železa. Festivalový set na závodním okruhu Nürburgring startuje songem Welcome to the Jungle, nechybí největší pecka "nových" GN'R - Better, dav se skvěle zapojuje při Dylanově Knockin' On Heaven's Door, a končí se tradičním Paradise City. (Danielito)

(více)

Recenze (6)

Jino 

všechny recenze uživatele

Guns N´Roses jsou v jiné sestavě a na písních, zejména na těch co nahráli předešlí členové, jde poznat, jak moc tam chybí. I když má koncert výborné elektrizující kouzlo, není to ono a Axlův hlas už taky dávno není co býval. Oproti tomu, nová sestava dokazuje, že pojem Guns N´Roses je škoda nechávat mezi mrtvými kapelami. ()

animaxis

všechny recenze uživatele

Tento koncert radši hodnotit nebudu.Co dodat?Guns N Roses už nejsou ti legendární rockeři,kteří patří k nejlepší kapelám celé historie a já osobně bych napsal Beatles,Queen a Guns N Roses vedle sebe.Ale od odchodu většiny původních členů(o Slashovi ani nemluvím) se Axl stále zhoršuje,zdá se mi,že začáná srát na svoje fanoušky a kapela klesá dolů.Já ale stejně budu na Guns N Roses stejně vzpomínat v nejlepší a to především díky původní sestavě. ()

Pikkupiru 

všechny recenze uživatele

Chybí tomu víc než jen bývalí členové, Axl se sice snaží pařit jako za mlada, ale už to není ono. Jednu výhodu to má, nemusíte na něj čekat 3 hodiny, ale pustit si ho kdykoliv chcete, s tím se ale taky váže to, že tam ta atmosféra z živáku prostě chybí. Fanoušci Guns N' Roses se dělí na 2 skupiny, jedna miluje kapelu i Axla, druhá miluje kapelu a Axla nesnáší. Tenhle koncert je rozhodně jen pro tu první část. ()

Paserak 

všechny recenze uživatele

Já teda nevim. Koho zajímají GnR bez Slashe, Duffa, Izzyho, Gilbyho, Matta? Koukat se na děsnýho Axla? Jak řekl můj přítel Pišta: Nečum na to a nekaž si svoje idoly z dob gymplu. Bože, jakou měl pravdu! Najdětě si koncerty z turné Use your illusion 1992. Tam to je! ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

01. Welcome To The Jungle 02. It's So Easy 03. Mr. Brownstone 04. Better 05. Live And Let Die 06. Knockin On Heavens Door 07. The Blues 08. You Could Be Mine 09. November Rain 10. My Michelle 11. Sweet Child O Mine 12. Nightrain 13. I.R.S 14. Patience 15. Guitarra solo 16. Paradise City ()

Reklama

Reklama