Reklama

Reklama

Europe: Rock the World

všechny plakáty
Hudební
Švédsko, 2004, 90 min

DVD zachycuje 10 skladeb z komerčně nejúspěšnějšího období švédské pop-metalové skupiny Europe – čtyři z nejprodávanějšího alba „The Final Countdown“ (1986), tři z alba „Out of This World“ (1988) a tři z alba „Prisoners in Paradise“ (1991). Nechybí nejpopulárnější hit skupiny „The Final Countdown“, či její nejznámější balada „Carrie“. Skalní fanoušky skupiny potěší bonusový materiál. (no2)

(více)

Recenze (3)

no2 

všechny recenze uživatele

8/10 - Video kompilace výborné švédské pop-metalové kapely. Snad málokdo v životě neslyšel hity The Final Countdown, Rock the Night nebo baladu Carrie ze skvělého a nejprodávanějšího alba skupiny The Final Countdown (1986). Na této kapele si cením toho, že natočila úspěšná alba v 80. letech a řadu kvalitních alb v novém tisíciletí, která už však zajímají jen skalní fanoušky, jako jsem já. Osobně nejvíc miluji druhé album The Wings of Tomorrow (1984), které je dle mého názoru nepřekonané, a comebackové album Start from the Dark (2004), proto nemohu dát plný počet hvězdiček. ()

RJDio 

všechny recenze uživatele

Videografia hyperúspešnej hard rockovej kapely zo Švédska zachytávajúca ich kariéru do roku 1992, kedy sa kapela rozpadla. Nechýbajú všetky hity aj pár zaujímavých bonusov z ranného obdobia. V roku 2004 sa Europe vrátili na scénu... ()

Reklama

Reklama