Reklama

Reklama

Drama, v jehož středu stojí nově vystupující skladatel country písní (Hedlund), mezi nímž a padlou hvězdou (Paltrow) to zajiskří. Spolu prožívají jeho vzestup a její comeback, což vede k milostným komplikacím, které se týkají i jejího manžela/manažera (McGraw) a královny krásy, ze které se stane zpěvačka (Meester). (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

buldock 

všechny recenze uživatele

Po delší době snímek , který mě opravdu chytil za srdce. A když se k tomu přičtou výborné herecké výkony Gwyneth Paltrow a Garretta Hedlunda , skvělý výběr písní (soundtrack vřele doporučuju) , skvělý casting , povedená atmosféra , tak musím dát hodnocení nejvyšší. P.S. - Gwyneth Paltrow a Garrett Hedlund jsou překvapivě také dobří zpěváci. Film: 78% , OST - Michael Brook (různí interpreti) - 80% ()

ELduderino 

všechny recenze uživatele

Lepší než Crazy Heart, alkoholismus je zde ztvárněn daleko lépe. Závislost je až hmatatelně cítit. Jinak country hudbu rád nemám, ale tady mi ani nevadila. Paltrow skvělá, její soustředěný výkon velice oceňuji, ale nejvíc se mi líbil Hedlund, který dokazuje, že má velkou hereckou budocnost, Dean Moriarty je tedy v dobrých rukou. Každopádně doporučuju. 4*. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Celkem povedené hudební drama, kde se střídaly silné scény s těmi slabšími. Místama (hlavně kolem 40. - 60. minuty) mi film přišel trochu utahaný, závěr to zase zachránil. Hlavní čtveřice se mi líbila, Gwyneth je dobrá herečka a Garrett Hedlund byl fakt sympaťák. Nicméně si myslím, že se film mohl bez problémů tak o 20 minut zkrátit. Nakonec filmu přisuzuji 4 hvězdičky a k tomu 72% (with J.) ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zpočátku ten příběh vypadal velice slibně, ale pak se to každou další minutou jenom zhoršovalo. Čekal jsem, že když Gwyneth Paltrow hraje zpěvačku, že bude ve filmu i zpívat. Ale dočkal jsem se až v závěru filmu. Vlastně dá se říct, že to mělo velice slibný úvod, slabou a nudnou hlavní část filmu a pak zase velice povedený závěr, kde Gwyneth opravdu parádně zpívala. A oceňuji i velice překvapivý konec filmu (nebudu prozrazovat jak to skončilo), který mě překvapil, to jsem fakt nečekal, že to takhle skončí a oceňuji tvůrce (či režiséra?), že natočili takhle smutný závěr, protože to se moc nevidí. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Shana Feste si pro svůj druhý celovečerák prozíravě vybrala loňskou oskarovou kombinaci (country a chlast) jen s tím rozdílem, že do hlavní role obsadila ženu. Jakožto člověka, kterému se Crazy Heart rychle zarylo pod kůži, mě rozhodnutí režisérky příliš nepotěšilo.. Nakonec se žádná pohroma nekonala, avšak jsou tu 2 důvody, kvůli kterým nehodnotím '' jen '' průměrně. Prvním je snad jediná herečka, kterou v těchto dobách respektuji i jako zpěvačku a v neposlední řadě to jsou velice sympatické melodie, provázející celý film. Nic víc, nic míň - 70%. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (8)

  • Nejdená se o první film, kde si spolu Garrett Hedlund a Tim McGraw zahráli. Již dříve se sešli během produkce filmu Světla páteční noci (2004). (Aknah)
  • Postava Beau (Garrett Hedlunod) je inšpirovaná skutočným country spevákom Hayesom Callom, ktorý je autorom väčšiny textov, ktoré herci vo filme zaspievajú. (toi-toi)

Související novinky

Oscar 2011 - výsledky

Oscar 2011 - výsledky

28.02.2011

Stejně jako každý rok, i letos nám akademici připravili nějaké to překvapení. Letos je ve znamení obrovského neúspěchu Opravdové kuráže, která neproměnila ani jednu z deseti nominací a podobně… (více)

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

26.01.2011

83. udělování Cen Americké filmové akademie proběhne v neděli 27. února. Do té doby můžete tipovat, kdo bude vítězem. A nebude to lehké, letos se v pomyslném pelotonu setkali velmi silní běžci.… (více)

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

17.01.2011

Tak jako každý rok, i letos, nám hollywoodští zahraniční novináři připravili nejedno (ne)příjemné překvapení. Pod letošním moderátorským vedením Rickyho Gervaise se stal neúspěšnějším filmem The… (více)

Královské i sociální Zlaté glóby

Královské i sociální Zlaté glóby

15.12.2010

Osmašedesáté udělování „oscarových předskokanů“ se odehraje v lednu, nominace známe od včerejška. Co se týče počtu nominací, vede britské drama s údajně excelentním Colinem Firthem The King´s Speech… (více)

Reklama

Reklama