Reklama

Reklama

Nickelback: Live from Sturgis

(koncert)
  • USA Nickelback: Live at Sturgis 2006 (více)
všechny plakáty
Hudební
USA, 2007, 155 min (Alternativní 63 min)

Strhující koncert kanadské rockové kapely z roku 2006... Oblíbená kanadská rocková kapela Nickelback vystoupila 8. srpna 2006 ve Sturgis v Jižní Dakotě v rámci svého turné na podporu jejich alba "All the Right Reasons". Proto během koncertu odezněly písně "Photograph", "Savin’ Me" nebo "Far Away", doplněné o další starší hity jako třeba "How You Remind Me". Přítomných 35 000 lidí si proto vystoupení náležitě vychutnalo. Samotné album "All the Right Reasons" bylo velmi úspěšné. Mimo předních pozic v mnoha hitparádách po celém světě zaujalo i fanoušky. Prodalo se ho více něž 11 milionů kusů, z toho přes 7 milionů jen ve Spojených státech. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Kanadský přechod mezi britským a americkým sebevyjádřením. 1) Standardní atributy rockového koncertu jsou přítomny v uhlazenější kultivovanější podobě._____ 2) Pěkní urostlí kluci předvádějí víc pop rockový než čistě rockový výkon. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Záznamy z koncertů mých oblíbených interpretů vyhledávám ráda (zejména v době, kdy si o živých vystoupeních můžeme nechat jenom zdát), tady mi ale dojem dost kazily velmi časté záběry na obnažující se divačky... slabé 3*. ()

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Nejhezčí překvápko, které se na mě usmívalo pod stromečkem :-) .. Perfektní koncert. Chad je jeden z nejcharismatičtějších chlapů na světe, s perfektním hlasem. Láska, která se mě drží od toho přelomového songu "How You Remind Me". ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Nickelback mám poměrně rád, tohle je koncert jako prase, kde v davu uvidíte 70% ženských a z toho každá pátá ukazuje kozy. OK, to je v pohodě a jako účinkující bych si to pořádně užíval. Viděl jsem ale hodně koncertů (jak naživo, tak na DVD) a tady to prostě působí uměle, jakoby to bylo celý ve studiu zvukově až moc upravený. Ano, oni umí zpívat, Chad má neskutečnej vokál, ale aby to znělo celý jako na desce, tomu nevěřím. Pardon, sám mám kapelu, takže o tom něco vím. No a taky ubírám hvězdu za to, že to nemělo potřebnou šťávu - hodně ploužáků, slaďáků (jojo slečny v davu se mohly přetrhnout), ale ve výsledku to bylo takový "plochý". ()

blues 

všechny recenze uživatele

Kdyby NB přidali víc starších vypalovaček místo cajdáků, co se na koncert hodí jen kvůli vydýchání, dal bych plnou palbu jako u staršího Live at Home. ()

Darckol 

všechny recenze uživatele

Ako od fanúšika tejto kapely budete teraz márne čakať niečo iné ako ódy na radosť a oslavu tejto kapely: vynikajúco hrajúca kapela + skvelý hlasový fond Chada + výborná atmosféra = rockový pôžitok, ktorý by si nemal nechať ujsť žiaden fanúšik rockovej hudby :) 9,5/10 ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Nickelback jsou srdcovka už od dětství, kdy jsem neustále dokola poslouchal Silver Side Up. Z toho jsem už naštěstí vyrostl, ale rád si je někdy poslechnu. Nicméně, tady začal jejich úpadek v přímém přenosu. Vlastně to už začalo tím, když vyhodili Vikedala a dali tam toho namachrovance z 3 Doors Down. Někde jsem četl, že oproti Vikovi neumí používat složitější noty (?) a celkově je to jeho bubnování jednodušší. Co je na tom pravdy nevím. Každopádně All The Right Reasons už je komerční jak hajzl, pár dobrých songů to ještě má (tu o Darrellovi jsem ani netušil), navíc si to jede takový svůj zvláštní styl, ale řekl bych, že komerce už převažuje. Koncert je jinak jeden velký cirkus plný ohňostrojů a výbuchů (proč proboha), Chad je nadržený jak hovado a všechny fanynky jsou nahoře bez a tak nějak se pořád podivně svíjejí. Že on jim dal něco do pití, lyšák jeden. Skladby samozřejmě jen ploužáky a rádiovky, nic zajímavého. Na druhou stranu aspoň některé byly fajn, třeba Never Again nebo Figured You Out. Každopádně musím si dát znovu ještě ten předchozí koncert, který je úplně jiné kafe. 4* ()

vinnetou500 

všechny recenze uživatele

Nejsem do Nickelback po uši zamilovanej, ale rád je mám dost... Ovšem aby na koncertě kamery zabíraly (téměř přednostně) svlečený divačky. Sorráč, ale mě to prostě k hudbě nepatří. A to ani na koncertě! ()

Reklama

Reklama