Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta outsiderů z jedné americké střední školy, které všichni jen šikanují, se rozhodne zosnovat hrozivý plán odplaty. Nejdříve všechny uspí na párty a až se všichni probudí, může začít poslední velká odplata. (jamesjimbo)

Recenze (70)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ze začátku dobré, i když zbytečně přehrávané. Čekal jsem hlavně na to mučení, ale dostalo se akorát na nějakou psycho sondu, proč šikovat slabší se nemá - drogy jsou špatné, ááno - kdo nezažil na základce, nepochopí. Chtělo to více gore, méně keců, vzlyků a nářků. Jinak to ušlo. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Parta kamarádů ze střední jsou terčem posměchu a šikany. Už jim to přerůstá přes hlavu tak, že se rozhodnou pomstít. Na maškarním večírku všechny uspí, svážou a pak jim všechno vrátí. - Jo, nebylo to tak špatný ale chyběli tam gore scénky zrovna u tohohle bych je očekával. Neříkám že tam žádný nebyly, byly ale slabý. První polovina taková slabší ale ta druhá se pěkně rozjede. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

The Final je horor,ktory urcite zaujme nametom,ktory mal velky potencial,ale bohuzial nebol dostatocne vyuzity,slabsie spracovanie urobilo svoje,chybala vacsia brutalita a gore sceny,takze priemer...:-) ()

Étienne 

všechny recenze uživatele

Myšlienka je to naozaj zaujímavá, tvorcovia sa skutočne nechali inšpirovať, aj keď hodne z diaľky, japonskými (ihly, našťastie nie plne inšpirované) a americkými (prsty) gore filmami, depresívnosť amerického prostredia ešte umocňuje záverečný podkomentár z televízie, ale.. to je všetko.. Šéf party sa nechal trochu herecky uniesť, dievčenské "mučiace" scény sú hrané až okato, zato tie chlapčenské sa k skutočnosti približujú viac (žeby skúsenosť?) Apropo, od začiatku sa mi to nezdalo, ale pri konci to už viem.. rátali ste vôbec mŕtvych / mučených? Nejako mi tá matematika nesedí.. ()

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem víc krve, víc bolesti, víc mučení, víc odplaty, rovnou vraždy...Ale i bez tohohle to v tom bylo něco...Tak pravdivého... Bavilo mě to až do konce, to nižší hodnocení je kvůli těm výše popsaným nedostatkům.^^ ()

vojtik 

všechny recenze uživatele

Velký potenciál. Bohužel vše zůstalo na půli cesty. Hodila by se větší gradace a daleko lepší konec. Hlavní postavy mají parádní kostýmy, ale raději bych preferoval důraznější vykreslení samotných charakterů - jejich psychické rozpolcenosti a niternosti, potažmo šílenosti. Jinak společensky vážné téma převedeno do extra nízkorozpočtového béčkového hororu s docela krve tuhnoucími scénami. Snaha se cení. Scéna při které jsem měl husí kůži: "jeden by byl, dalších děvet zbývá" :). ()

chlebo 

všechny recenze uživatele

Aby som bol stručný a neunavoval ostatných užívateľov... sám som zažil na škole šikanu... a veru držiac podobných idiotov združených okolo Sawplynovejmasky pod krkom a zamýšľajúc sa, či trafiť tvár alebo overiť stupnicu tvrdosti ladvín, som presne tento film už videl aspoň stokrát predtým. A hoci snaha nechýbala, sociálny dopad sa nedostavil a moja empatia ostala uložená niekde medzi piatym a siedmym medzirebrím, čo bola moja obľúbená destinácia na telách idiotov, hlavným protagonistom podobných. Logiku a nič podobné som nečakal a dúfať v oslnivé herecké výkony som sa ani neodvážil, takže sa ukladám spať ukojený tak sotva spolovice. Dobrú noc, sportu zdar, šikaně zvláště. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Úplně živě vidím jak je tohle reálný.. Kolika šikanovanym se tohle honí hlavou.. Když přijde totální bezmoc a není jiné východisko.. Partička denně utiskovanych studentů se s tím vypořádá po svém.. Skvělý nápad a obrovské množství prostoru.. Škoda že se to mezvrhlo mnohem více.. Stříhání prstů good ale dalo se daleko víc překročit hranici a naservirovat pořádné Gore.. Chybělo mi nějaké šokující finále.. tohle jsem přesně očekával.. Za nápad a dobrou koukatelnost 70% ()

Patches1984 

všechny recenze uživatele

Takový pěkný film to mohl být. Téma mstících se utlačovaných šprtů není špatné, jen kdyby ho Stewart pojal trochu míň ukecaně. Takhle je první půlka neskutečně nudná, protože se v ní v podstatě nic nestane, jenom vidíme, jak outsideři trpí a plánují nějakou zatím nespecifikovanou odvetu. Nějak jsem to přetrpěl s tím, že třeba alespoň ta odveta bude stát za to. Ale odvetou zřejmě bylo myšleno, že svoje trapitele ukecají k smrti neustálým opakováním téhož, neboť to je přesně to, co hlavní šprt po zbytek filmu dělá. Díky bohu za alespoň těch pár ustřihaných prstů a poleptaných obličejů. Bonus v podobě nahánění se s válečným veteránem po lese působí jako vystřižený z jiného filmu (zvlášť když to díky němu občas vypadá, že některé z postav jsou ve filmu dvakrát). Ale abych jen nenadával, pár okamžiků bylo celkem v pohodě. Pobavily mě obzvláště obě scény se zhuleným policajtem a špatná nebyla ani scéna, kdy si mají sporťák a fiflena vybrat, kdo komu ustřihne prsty - za tu by se nemusel stydět ani některý slabší díl Saw. 4/10 ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Já nevím, mně to přišlo takové neučesané, místy nedokončené, nedomyšlené. Chyběl tomu rychlejší spád a snad možná i nějaké oživení v ději. Celkově to nebylo nejhorší, myslím tím nápad. Neviděl jsem ještě nic podobného. Ale prostě to pro mne bylo mrtvé, nedovařené, bez chuti a zápachu. 201409079045/9232 ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Skvělej nápad v naprosto neuvěřitelně nudné a vyměklé formě. Je mi jasný, že nebyly prachy, ale s tímhle by se dalo i s malým rozpočtem vyhrát rozhodně lépe. Tvůrci neměli koule jít za hranici a naservírovat trochu drsnější podívanou. Minimálně v mé choré mysli, je tak milion lepších nápadů, jak naložit s lidma, které ze srdce nenávidím....ale nahlas to raději říkat nebudu. ()

blahblah12 

všechny recenze uživatele

Bylo to celkově takový divný,myslím si,že to nebylo zas tak závažný šikanování na to aby jim něco takového provedli...Ve filmu Zkažená mládež jsem se tomu tak nedivila,ale v tomhletom filmu to co jim prováděli bylo proti tomu nic...Jinak si myslím,že někteří ti herci už dávno umřeli a přesto tam zas byli.Nevím prostě divnej film a celkem nuda. ()

tremors 

všechny recenze uživatele

Nadějné téma, ale celkem nepovedené zpracování. Ani jedna hlavní postava mi nebyla sympatická a těch mučených mi také nebylo líto. Jediné, co se mi dost líbilo, tak byl ten veterán z Vietnamu. :D ()

Mawete 

všechny recenze uživatele

Šikanoval Vás někdy někdo?Víte jaké to je cítit ponížení a doufáte, že ten co vám to způsobil si to taky odnese? Hrdinové tohoto filmu mají bohužel takto špatné zkušenosti. Proto se opravdu rozhodili své spolužáky mučit aby se jim za všechny křivdy pomstili. Nechtějí je zabít, jen zohavit a způsobit jim bolest. Velmi zajímavé téma. Bohužel není zpracováno až tak kvalitně jak bych si to představoval. Na druhou stranu film mě celkem bavil a nemůžu říct, že bych se u něj nudil. ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

I Ty Brute.....že jsem si vůl nepřečet napřed komentáře ...tak hezky to vypadalo do doby než ...živej esesák mrtvej esesák živej strašák mrtvej strašák živej strašák mrtvej strašák a snad i esesák...děkujeme Joey Stewarte nejste nahodou příbuzní s Joeym z přátel? ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Základní nápad dobrej, provedení odpad, kterej prosvětluje jedině Emily, chvílema je fakt zlá... malej bodík. A navíc, jak už zde bylo řečeno, dva týpci tam zázračně vožijou, to mě teda disgustovalo! ()

barikhartlik 

všechny recenze uživatele

Po závěrečných titulcích jsem prostě šla spát, aniž by ve mě tenhle film zanechal něco. Druhý den mě ale začly napadat různé myšlenky a nutilo mě to zapřemýšlet nad scénářem filmu. Nápad o pomstě šikanovaných studentů je fakt dobrý, ale zpracování kapánek pokulhává. Přehnané scény mučení ubíralo na zajímavosti snímku. Tři hvězdy dávám za zajímavý nápad, začátek a konec filmu. ()

Reklama

Reklama