Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta outsiderů z jedné americké střední školy, které všichni jen šikanují, se rozhodne zosnovat hrozivý plán odplaty. Nejdříve všechny uspí na párty a až se všichni probudí, může začít poslední velká odplata. (jamesjimbo)

Diskuze

osmelik151

osmelik151 (hodnocení, recenze)

Mne sa to páčilo. Mislel som si že to bude nejaka sračka s ktorou stratím čas ale nie. U mna za 4

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

A sakra :-D tak jestli je tohle pravda (jakože asi jo, páč si to teď zpětně vybavuju, že tam ty Matrosem20 popsaný momenty mohly bejt), tak se tomu filmu omlouvám :-D znovu se na něj ale koukat nebudu, jiný věci mě na něm štvaly víc ...

Matros

Matros (hodnocení, recenze)

Trojčata byla poprvé vidět ve školní jídelně (tam o nich i mluvili). Jeden z nich měl na sobě klaunskej oblek (stejně jako Ind) a tamty dva další asi ten vidláckej ohoz a ten německej, to si nejsem jistej. SPOILER : na konci je vidět jak ten přeživší černoch kouká na posledního z trojčat které přežilo (jakožto jediný ze všech mučitelů).

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

Ak je to pravda, tak prečo tam počas celého filmu boli ukazovaný len 5 mučitelia. Ja som si tam žiadne trojčatá nevšimol. Je pravda, že som to možno prehliadol, ale kvôli tomu hodnotenie zdvihnúť nehodlám.

Matros

Matros (hodnocení, recenze)

V komentářích sem narazil na to že jsou zde chyby ohledně ,,obživování postav". Nevím co máte na mysli. Ve filmu bylo řečeno, že jistá trojčata (mají motorky a čtyřkolku) budou v lese čekat ve stejných maskách jako mají hlavní mučitelé. Je to blbě vymyšleno, ale pochopil jsem to snad správně...

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Když pomineme logiku, kterou tomu nejvíc vytýkáte, je tam aspoň explicitní násilí?

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

Tak jestli to nezachrání The Reeds, je letošní horrorfest strašná fraška :-(

Reklama

Reklama