Reklama

Reklama

Boa - V sevření hrůzy

všechny plakáty

Obsahy(1)

Šest studentů se vydá do rozlehlého a nebezpečného pralesa hledat svého ztraceného přítele. Odhodlaně po něm pátrají z paluby vzducholodi, ale vypuklá bouřka je přinutí k nouzovému přistání v parnatém pralese. Netuší, že se dostali na loviště smrtonosného Boa. Naneštěstí se v jeskyni, ve které našli úkryt před bouří, nachází kromě nich také obrovský a vražedný hroznýš, který se nemilosrdně vrhne na všechno a na všechny, kteří ho vyruší v jeho klidu. V krátké době bude všem jasné, že se už nejedná o záchrannou expedici, nýbrž zoufalý boj o život... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za obal a druhá za to jméno jednoho z herců...Pimpan...no to má prostě zvuk :-D zbytek je pohádka o digitálním hadovi co umí i létat a kdo ví co ještě všechno zvládne, kromě požírání lidiček. Možná , že ve dvojce bude i mluvit nebo norovat pod zemí, ale za sebe doufám, že ta dvojka nebude... ()

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

Já myslela, že hadi umí létat jen v pohádkách? Mé velké díky patří thajským scénáristům, kteří mi dali další důvod, proč nevylézat z baráků :o( ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Správný překlad filmu je : Boa - V sevření nudy či by šel ještě volný překlad : Boa - Strašlivá píčovina. Holt i žlutí bratři a sestry to občas kolosálně zeserou a tenhle sqost je toho důkazem. Bajka o digitálním hadovi, co umí lítat, vřískat, má asi 20 metrů a v klidu ho zaženete loučí je prostě pecka, nemluvě o tom, že mu dokáže natrhnout prdel (má vlastně had prdel? ) jeden thajec s kusem železa v ruce. Neskutečná paráda...Co ale musím vyzdvihnout jsou postavy. Všechny jsou tak neskutečně debilní, že jim přejete smrt, to ale není jednoduchý, protože had půlku filmu vzpomíná, jak se vlastně loví. Nepobrala jsem, že ten debil dávno nechcípnul hlady. Kromě lehké absence logiky je film plný dokonalých hlášek, ze kterých mi v mé žluté makovičce nejvíc utkvěla následovná - ,,Ty hade !!" Jako to byla neskutečná hláška a marně dumám co jí může v hysterii kinematografie trumfnout. To, že po oné hlášce se had na hláškaře otočí, a začne se k němu plazit, jako věrný 20m štěně, bych už radši neřešila. Nejlepší záběr filmu je, když se celkem šukézní thajka drápe po provazovém žebříku do helikoptéry a je jí vidět čtvrtka prdele. V tu chvíli jsem i přestala žehlit a se zatajeným dechem sledovala ty dva vycházející půlměsíce. Bohužel kalhoty víc neslezly a já se tak s povzdechem vrátila k prádlu. Velkou výhodou filmu je fakt, že z tak otravný činnosti jako je žehlení udělá neskutečně zábavnej vodvaz a až budu zašívat ponožky rozhodně si to pustím znova. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, prečo si ja už nedám pokoj s týmito mizernými, nízkorozpočtovými filmami o obrovských, vraždiacich hadoch? Už som ich videl poriadne veľa a takmer všetko to boli príšerné amatérske braky s úbohými hercami, hlúpym scénarom a primitívnymi digitálnymi trikmi. Tajne som dúfal, že sa thaiským filmárom podarí túto tému zaujímavo spracovať. Ale to ani náhodou. Bola to maxi sračka. Mal som z toho pocit, že je to nepodarená paródia, ale tí jebnutí thaiskí šikmoočkovia to mysleli úplne vážne. Natočili totálne kreténsky ázijský odpad! ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Některé filmy by se vůbec neměly dostávat do cz distribuce. Nevím jak je film hodnocen na nějakém thajském TFD, ale tohle byla čirá hrůza. Animace na úrovni šedesátých let, herecké výkony Thajců tradičně úděsné a vrcholem všeho byla snaha našroubovat do filmu humor... Samozřejmě jsem nečekal nic extra, ale i béčka mohou být někdy zajímavá a zábavná leckdy svojí pitomostí. Tady tedy bohužel, zkrátka nic. Trochu nechtěného humoru nabízel začátek, když partička lezla do balónu (houby vzducholodi jak tvrdí obsah) a ten pak vyanimovaný šoupli před panoráma moderního města :-).. Jenže dál už to bylo jen a jen blbé, herci nesympatičtí a když si už po prvních 15 minutách přejete ať had všechny sežere hned a najednou, víte, že tohle béčko je blbost. ODPAD ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Strukturou asi nejzmatenější film, co jsem kdy měl možnost vidět. Neustále se střídající časové roviny, kdy divák brzy ztrácí přehled, kdy kdo zmizel, kdo vlastně hledá koho a co se stalo v jakou dobu by na dostatečné zmatení stačily, ovšem aby toho nebylo málo, tak nesmyslně jednající postavy, jejichž rozmluvy občas vypadají jako vyjmuté z nějakého absurdního dramatu a které většinou vůbec nedávají smysl, často na dlouhé minuty mizí ze záběrů a náhle se zjevují na zcela nepravděpodobných místech v době, kdy nic nechápající člověk dávno zapomněl, o koho se to vlastně sakra jedná. Navíc by zde zobrazení hadi se svými stravovacími návyky brzy uhynuli hlady, jelikož za celý film snad nesnědli ani jednu oběť, pouze se překonávali, kdo ji po chycení zahodí dál. Prostě strašná nuda, nefungující díky nedostatku skutečně béčkově zábavných momentů ani jako vtipný guilty pleasure. ()

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele

K hroznému scénáři si připočtěte impotetního režiséra kompenziújící zklamání obrovským hadem. Celým film je vypněn neustálými útoky hada a navíc špatný film má tohle co mají všechny dnešní zvířecí horory. Neskutečně trapná počitačová animace,která při výstupu hada dělá dojem animované pohádky. Všechny postavy vybít do jedné. Had nnezabijí,jen kousne a hodí oběť za sebe. On nemá hlad,on vraždí záměrně? Hm velmi inteligentní had,tak ten by neskákal po vrtulníku,ale vrtule se nedoktne. Postavy jsou debilní,až to bolí. Thajci si myslí,že jsou asi na technologickém žebříčku,tak jim každej bude baštit tohle svinstvo. Počitačová animace je dorbý sluha,ale zlý pán. Zvířecí horory bohužel upadají na dno odpakového koše. Věděl jsem,že to bdue děs,ale myslel jsem tak na dvě hvězdičky. Američané taky točí tyhle ptákoviny,ale i přes miezrné hodnocení se na to dá podívat znovu,tady vykastrovat režiséra jako stejně celý natáčející štáb. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Joj tohle byl celkem extrém, šíleně hloupej film s naprosto famozně příšernýma hercema, vždy když měl někdo začít dialog tak to vypadalo že se zamyslel a navíc samotné dialogy byly šílené že se mi nechce věřit. Aspon že had řádí celkem slušně ale je to šílená pytlíkovina. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snímek postrádá jakýkoliv náznak atmosféry, protože statičtí herci a nesmyslně nudné dialogy to ani neumožní. Spíše než na horor to totiž vypadá na nepodařenou parodii, která se chtěla za každou cenu vyrovnat Anakondě. Nejblíže však tento snímek má snad ke čtvrtému dílu, který je rovněž jedná velká tragédie. Nejlepší na celém filmu by bylo, kdyby had sežral všechny studenty hned na začátku a diváci zůstali ušetření tomu dlouhému utrpení. Jenže režisér si řekl NE! K pětici studentů nám naservíroval další pátrací skupinu financovanou otcem jedno ze studentů, kteří tam byli naprosto zbyteční a jejich jediným úkolem bylo zajistit hadovi další potravu. Aby toho nebylo málo, tak se na scéně objeví ještě další skupinka policistů, která začne hledat ty dvě předešlé. Takže diváci sledují naservírovaný guláš, kdy každý hledá každého a mezi tím je had jednoho po druhém sežere. Navíc vše je podáno naprosto chaotickým střihem a nelogickými scénami, při kterých had plave, žere, létá, žere a mizí. To samé platí i o jednotlivých postavách. Tu utíkají vysokou trávou před hadem a následně padají z útesů dolů. Místo aby z nich zůstala placka, změní se ve spidermana a pád přežijí. Režisér se nechal inspirovat americkými akčními filmy s příchutí sovětské nesmrtelnosti. Co se týká samotných úmrtí jednotlivých postav tak rovněž nečekejte žádné terno. Vesměs jde pořád o to samé. Had si kousne a hadrový panák se proletí dvacet metrů vzduchem. ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film bych si dobrovolně nekoupil, ale byl navíc k Duch boje. Času jsem s ním ztratil dost, takže nějak takhle: Představte si že jste připoutáni a někdo vám 500krát kopne do koulí. Tak asi taková je to zábava. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ani sa nečudujem, že ten veľhad sa nasr@l a začal sa pásť. Veď mu po teritóriu behala väčšina ukričaných, neustále sa škeriacich a debilne sa chovajúcich bytostí. Za takou kvalitnou hereckou zostavou určite netrebalo ísť ďaleko. A tomu všetkému pomáha aj ,,obdivuhodný,, dabing. Že je tu tým pádom takmer všetko zle, je jasné. ()

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

"Ktoré zviera by dokázalo zjesť človeka"..."Had"....tak takéto vypeckované dialógu sa nachádzajú v tomto ázijskom eko horore...ktorý skôr ako horor je na vážny smiech...Boa je porovnateľne triková s Asylumom...Thajci by mali radšej ostať iba kaskadérmi - Tony Jaa má výnimku...a hlavne zakázať takéto zverstvá točiť...a potom "úžasne" predávať..radšej sa obráťte inde..mne toto vymiela mozog... ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Tahle legračně animovaná potvora měla sežrat nejen všechny naprosto nezajímavé postavy, ale také tvůrčí štáb, střihače zejména. Ztráta času. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

V sevření hrůzy sem byl taky, když jsem od druhé poloviny filmu sledoval, jak tenhle stupidní snímek jde do kopru! Vytrhat si vlasy a zakopat tenhle film hodně hluboko do zeminy! Asi nejvíc jsem se pobavil, když herci běhaj před zeleným pozadím a animace krouží kolem nich - stejná zhovadilost jako Městečko Grockleton (vřele doporučuji)! ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Většinu jsem porklimbal a co jsem viděl mě stačilo, šílený "céčko". Tohle se snad nemůže líbit nikomu. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Té přísluší jedna oooopravdu umírněná hvězdička. Monstra: Obrovské WTF?! I když mi v jistých momentech thajský velehad paradoxně naháněl husí kůži. Herci: Boa... Nguu yak! je možná jedním z mála thajských filmů, který se k nám na nosiče vůbec dostane, takže ani nemůžu říct, zda nebyli tak strašní, či zda se v jejich končinách objevují talentovanější filmové STAR. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Nevím, proč jsem si naivně myslel, že když to pro změnu natočí v Thajsku, bude to o něčem. Chyba! Je to úplně stejně jako všechny americké Pythony apod. Trapas, ubohost, debilní digi-efekty, postavy IQ +/- 10 (dohroamdy), chování hada úplně mimo nějaké fyzické a biologické zákony a do toho tradiční asijské divadelní herectví, kdy se herci předhánějí v přehrávání. Blbé, nepovedené, škoda času. * pouze a leda za krásnou thajskou přírodu a krásné thajské ženy :). ()

Reklama

Reklama