Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, kterou vysílá televizní stanice Prima. Barbora Tachecí si každý den přizve jednoho hosta, se kterým probírá určité téma, které je každý den jiné a tím pádem i unikátní. (ČSFD)

Recenze (131)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

S touto krajně nesympatickou ženskou, to žádná televize do budoucna nevyhraje, podle mě se nehodí už ani do rádia, ale co jiného by tak mohla dělat, aby se znovu nezcvokla, když nic jiného snad ani neumí:-D Díl s výše uvedeným Janem Potměšilem, který jak víme je po autonehodě na invalidním vozíku, byl z její strany opravdu krajně nemravný, nevkusný a sprostý. Kolikrát mám pocit že se dívám na přenos s Bohnic:-) Neuvěřitelnéé co tato nepříjemná osoba ze sebe dokáže všechno vyprodukovat a jak dokáže prskat a podsouvat člověku názory, které ani neřekl, viz. např. díl s Karlem Schwanzenbergem (kterého jinak taky moc nemusim), kde se velmi neotřelým způsobem zmínila o panu Okamurovi, který ji prý hodlá zažalovat!!! Horší než Interview B.T! ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

Fakta Barbory Tachecí se sice tvářily jako obyčejná talk-show, ale ve skutečnosti patřily k nejvtipnějším pořadům na TV Prima. Namyšlená moderátorka, sympaticky neberoucí v úvahu svou tupost, pokládala svým hostům rádoby trefné dotazy pocházející z maximálního snažení obou svých mozkových buněk a pokoušela se z nich vydolovat i to, co nevědí. S chutí jsem se té hloupé paní nějakou dobu smál, ale pak jsem zjistil, že na každodenní porci investigativity tohoto diskuzního esa nemám žaludek. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Plky s Bárou tlachací... Volume 2 . . . Bohužel fakt už hnus... :-( - - - P.S. Větší zrůdnosti provozuje snad už jen (mo)mentálně veřejnoslužebná Mme Jílková... - - - - - (Průběžně občas nahlédnuto na >primeroidní fucktovizi< , hodnocení zde zlomyslně 8.3.2011 na mezinárodní ženský den 362. - nekomentář zde jako padesátýdruhý /...jo, to bejval kdysi dávno ten pořad "52 komiků & spol. ;o/ - 8.3.2011) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někdo tu během nočního posedu na záchodě měl asi "dobrý" nápad, jenže na televizní obrazovce to mnohdy vypadá jako standardní výsledek onoho posedu!! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Barbora Tachecí není normální. Když pokládá otázky hostům, tak (někdy, a to dost často) má hlavu opřenou o ruku, takže přitom vypadá, že ji fakt zajímá odpověď a navíc díky tomu mumlá… Ona se neptá proto, aby se něco dozvěděla, ona se ptá, aby mohla útočit. A to mi na tomhle opravdu vadí. Srovnávat tento pořad s Krausovým fakt nebudu, hlavně proto, že jde o něco jiného, ale co se moderátorského postu týče, tam (si myslím) můžu srovnávat a Kraus (jak jinak) vítězí na celé čáře. Jednak je to proto, že on se dokáže zasmát sám sobě (i když v posledních letech to už taky není, co to bývalo…) ale hlavně na něm jde poznat, že ho ta práce baví. Nejvíc se mi líbil díl s Budařem, kdy zřejmě pochopil, co je Bára zač a tak si z ní dělal tak trochu prdel… což nevím, jestli paní Tachecí poznala. Sem tam na to kouknu, ale málokdy se dozvím něco užitečného… ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak táto trapná, televízna amazonka ma naozaj prekvapila. Fakt osobitná trieda. To môže mať dneska svoju vlastnú talk show už úplne každý arogantný primitív? Veď toto je pološialená, agresívna ženská, s pyskom ako káčer Donald, čo vizerá a aj sa správa ako stará štetka, ktorá má v sebe minimálne liter lacného vína. Vkuse skáče do reči, má nepriateľskú, divokú mimiku, šermuje vychrtlými rukami a všemožne, cielene uráža svojich hostí. "FUCKta Brambory Telecí". Odpad! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Barbucha je drsnokrutej ptakopysk. Její Fuckta se žehubol často nesou na vlně moderátorčiných osobních sympatií, popř. nesympatií. Pravdou je, že je naprosto nejlepší ve snaze dát politikům sežrat jejich umění blábolit nepřetržitě, ovšem mimo téma, které se jim zrovínka nehodí. Klidně jim otázku desetkrát zopakuje, což prokládá informacemi typu ,,vy jste snad nějak postižený, že nerozumíte jednoduché otázce". Po jejím národem radostně přijatém kolapsu trošičku ubrala na razanci a svůj projev dominy, specialistky na týrání mužských váčků za pomoci autobaterie a kružítka, zjemnila nanesením hodně odvážné fialové rtěnky. Díky tomu konečně řádně vynikla ústní dutina, tvarovaná k inhumaci slabších kusů. Užívejme si jí dokud je, protože jestli se takhle chová i v osobním životě, nejspíš ji brzo někde v tescu při hádce o výběrový banán zašlápně libovolná entita. ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, Ne, Ne, Ne atd.. Tohle prostě ne. Proč tohle musí dávat v půlce zpráv, to si prima u mne teda moc nešplhla. To radši ať to posunou do nočních hodin a místo Talk-show by se to změnilo na Horor. Barbora Tachecí je strašně arogantní, nesympatická a připomíná mi místo moderátorky spíš nějakou učitelku, kterou vyhodili ze školy. / Viděné epizody cca *13.dílů / Radši už nikdy nevidět. ( Hodnocení: 0/10 ) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Občas sipřečtu rozhovor od Tachecí, který není kupodivu tak hrozný, ale poslouchat jak se na cokoli ptá tónem "málem jste způsobil jadernou apokalipsu" i ve chvíli, kdyby dělala rozhovor s hrdým majitelem Feny která vrhla abnormální množství štěňat.... ()

balone 

všechny recenze uživatele

Její nápady na novou podobu Českého rozhlasu byly dobré, ale špatně interpretované, proto se setkali s takovým nesouhlasem, díky tomu byla Barbora Tachecí hospitalizována, protože nezvládla ten nátlak médií a posluchačů, kteří byli razantně proti ní a ona v tom vlastně byla sama. Takže ona se nezbláznila, jen se zhroutila. Jinak je to velmi inteligentní a silná žena. nenechá si srát na hlavu, proto může být dost často arogantní ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

assertivní kráva Brambora s Telecím dělá, co může, aby po svém krátkém extempore v rozhlase, které ukončil její vyhazov a následný psycho-kollaps(:-)), přesvědčila pochybovače o své skutečné debilitě a kolosální aroganci. Něco takového mít doma, asi je ze mě hrubián, co bije ženy:-)))) ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Moderátorka protivná jak – dovolím si použít přirovnání jednoho kamaráda – orangutaní prdel, úroveň pořadu mizerná stejně tak... ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Z těch pár dílů, ke kterým jsem se omylem nachomýtl, jsem si odnesl dvojí dojem: 1) Těžko si vybavím současnou moderátorku, která by mi byla více nesympatická, než Barbora Tachecí - to je přímo pudová averze nejtěžšího kalibru! 2) Fascinuje mě, že vlastně pořádně nevím, jak ta ženská vypadá, protože tohle je zřejmě jediný pořad tohoto formátu, kde není moderátor zabírán kamerou en face, ale z boku. Pokaždé mám hrůzu z toho, že Tachecí tím svým špičatým nosem musí svého nebohého hosta každou chvíli propíchnout. Když ji vidím, jak se válí po stole, opřená o ruku, špičatý nos namířen k hostovi, a slyším jejím hloupé a zlé otázky, běhá mi mráz po zádech, jako kdybych sledoval oživlého Michaela Jacksona či jinou zombie. Mimořádně upadlá talk-show, brr. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tak za prvé. Ona je piča. A za druhé. Je to další idiostký pořad, kde se tláska jedna sračka za druhou. Se divím, že ještě někoho v tomhle státě baví žrát ty lži, co vypouští vládní představitelé do televize prostřednictvím zrovna takových připitomělých pořadů, jako je tento. Humus. Jdu blejt.... ()

Reklama

Reklama