Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, kterou vysílá televizní stanice Prima. Barbora Tachecí si každý den přizve jednoho hosta, se kterým probírá určité téma, které je každý den jiné a tím pádem i unikátní. (ČSFD)

Recenze (131)

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Žena s vadou řeči a k tomu ještě ládující se prášky na psychické poruchy uvádí talk-show na Primě. Potřebuje tohle ještě nějaký komentář? ()

Mo. odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli je název tohohle talk-show vážně myšlen jako fór a odkaz na (ne)slavný díl pořadu Dobré ráno, jehož hostem byla právě Barbora Tachecí a jenž se stal jeden čas na internetu doslova fenoménem. Dodnes si pamatuju, jak se tomu tenkrát všichni tlemili. Po právu. [--] Kdo nezná, tak: "Fakta pane redaktore, fakta!" ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Občas se na to podívám proto, že je tam pár pást hostů, které mám opravdu rád. No a většinou to nedokoukám, protože je tam taky Tachecí, což je něco tak nepříjemnýho ke sledování, že to fakt nejde. ()

Blazin odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko budete v televizi hledat hloupější a méně sympatickou moderátorkou s ještě stupidnějšíma otázkama. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Barboru T. uznávám od té doby, co dokázala jako snad jediná trvat na tom, aby Mickey Klaus místo hloupého kádrování otázky na tuto laskavě odpovídal....To se myslím nepovedlo ani Moravcovi.... ()

jasanka odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně nesympatická Tachecí, která by se navíc měla naučit pořádně vyslovovat - vzhledem k její profesi. O jejím vyjadřování se snad ani zmiňovat nebudu. ()

Finarfin odpad!

všechny recenze uživatele

Vtipné a myslím, že výstižné je to, že nízké hodnocení tohoto pořadu není dáno politickou tématikou (Otázky VM mají červené hodnocení), někdo si asi myslí, že tento styl projevu určité divácké obci imponuje, nejsem zjevně sám, kdo do této skupiny nepatří. ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Diskusních pořadů jsme už zažili hodně, ale tento je zaručeně ten nejstupidnější ze všech. Víc nepříjemnou moderátorku, než je Barbora Tachecí, si představit neumím. ()

Leleta 

všechny recenze uživatele

On ten pořád není úplný odpad, akorát ta paní je silně nesympatická a její výslovnost... Škoda mluvit. Sice je těžké dělat kvalitní pořad, který běží v televizi každý den, ale kdyby se o to alespoň pokusila, možná by se bylo na co dívat. A ještě lepší by to bylo bez paní Telecí, prosím pěkně. ()

miawallacova odpad!

všechny recenze uživatele

Když si vystudovaná ekonomka myslí, že je vystudovaná moderátorka, tak to vždy špatně dopadne! Financím možná paní Tachecí rozumí, ale v TV nemá co dělat (i to rádio už byl vrchol). Špatný mluvený projev, špatné vyjadřovací schopnosti. Celá její "show" na mě působí dosti strojeně a pokud má oponent v její show "navrch" tak paní Tachecí působí jako laň na dálnici, na kterou se řítí z každé strany jedno auto. Sice se snaží kličkovat, ale nemá na to aby unikla. Zcela zbytečný pořad! ()

HonzaMag odpad!

všechny recenze uživatele

Krajně nesympatická moderátorka, její styl, trhaná gesta, arogantní projev - to opravdu není můj šálek kávy! ()

Reklama

Reklama