Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, kterou vysílá televizní stanice Prima. Barbora Tachecí si každý den přizve jednoho hosta, se kterým probírá určité téma, které je každý den jiné a tím pádem i unikátní. (ČSFD)

Recenze (131)

Lula.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Brambora Telecí je extrémně nepříjemný člověk na pohled. V rádiu bych jí možná kousla, ale do televize se rozhodně nehodí. Její grimasy mě někdy přiváděly k šílenství. Její duševní stav se na jejím projevu silně podepsal. Často pokládala nemístné otázky a o překrucování odpovědí jejích hostů ani nemluvím. Navíc talk show trvající deset minut byla úplně zbytečná. Aspoň, že to vedení televize došlo.... ()

tsatsiki odpad!

všechny recenze uživatele

Barbora Tachecí je zcela špatná moderátorka,kterà jen šíje do hostů, dává jim trapné otázky a přitom má IQ houpacího koně. Budař ji vyškolil pěkně.Doufam, že už žádný pořád v tv mít nebude. ()

jenprodnes 

všechny recenze uživatele

Myslim, že je to jedna velká prdel !! Už ten název odkazuje na Bářino fenomenalní vystoupení (viz komentář tom.cube).. Barbora Tachecí si buď právem zaslouží minimálně českého Lva, nebo, a to je ta smutnější z možností, bych jí doporučil opětovnou návštěvu http://www.plbohnice.cz/home1/cz . Zajímavý je FAKT, že hostům stále stojí za to, ty 3 minuty na obrazovce absolvovat..(ne že bych to mnohým z nich nepřál) ()

WUTEN odpad!

všechny recenze uživatele

Kamarád zná jejího syna a začal mi vyprávět jaký je to peklo s ním být doma, pry histericka a puntickarska krava. Neni divu ze ji opustil pritel kdo by to s touhle plesnivou starou demenci vydrzel, pokazde kdyz to prepnu na primu a zjevi se tohle mam chut ji hodit granat mezi oci. ()

janeys 

všechny recenze uživatele

Paní Tachecí asi bude chytrá žena, ale jedná tak arogantně, nepříjemně a povýšeně, že se na ní nevydržím dívat déle jak jednu minutu. ()

qwazaokki odpad!

všechny recenze uživatele

Trochu textu ze stránek TV Prima: Vážení televizní diváci, vzhledem k řadě nemístných příspěvků, které nikterak nesouvisely s pořadem a měly navíc značně vulgární vyznění, rozhodli jsme se tuto diskusi uzavřít. Děkujeme za pochopení. --- Co k tomu ještě dodat? Snad jen, že nejsem jediný, koho brambora telecí nasírá … trapný pokus o vtip … je mi úplně lhostejná a nemůžu ani napsat, že na ni seru i toho lejna by bylo škoda. ()

Lucius.15 odpad!

všechny recenze uživatele

Ta moderátorka je naprosto nesympatická ženská, kterou nevím proč, pustili do televize, aby moderovala pořad s blábolama o politice, kterých už v televizi existují stovky a nikdy nám stejně nic dobrýho nepřinesli, tak na co další?! ()

lapatata 

všechny recenze uživatele

Já se tedy při každém díle velmi dobře pobavím a vždy je mi líto, když po několika minutách skončí. Velmi vtipná komedie. Nejlepší byl díl se Zdeňkem Troškou. VŘELE DOPORUČUJI! ()

Bouffon odpad!

všechny recenze uživatele

Pouze přivázán k židli a víčka vyztužená párátkama. Barbora Šílecí.....už nikdy. Dejte ji zase do rozhlasu - vysílání pro Ugandu. ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Tachecí je hloupá arogantní husa.Nechápu,proč se Prima takovýmto pořadem tak zatracuje.Ta ženská je hloupá už od pohledu a když otevře hubu a vypustí nejakou svou stupidní otázku,jen tím své nízké IQ potvrdí. ()

Mr.Jokker odpad!

všechny recenze uživatele

Standa zeječí každou rozječí ..... Barboro tachecí prosím vypadni z televize do nejbližšího strip-klubu a začni si konečně budovat tu právě tobě souzenou kariéru (J) ()

fořtajs 

všechny recenze uživatele

teda, že i toto zde bude mít svou stránku, tomu se snad ani nedá věřit... tak jí aspoň dám jednu hvězdu - podle toho, jak je hysterická, tak musela bejt v posteli neskutečná rajda!!! ano, ano, ten minulý čas je na místě... ()

chem.blackie odpad!

všechny recenze uživatele

Hraje si na chytrou, ale připadá mi dutá jako bambus. Divím se, že jí s tím arogantním chováním nepřistálo už pěkných pár facek na obličeji. V rozhovorech se neptá na nic zajímavého, jen chytá za slovo a honí si ego. Hrůza! ()

Reklama

Reklama