Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, kterou vysílá televizní stanice Prima. Barbora Tachecí si každý den přizve jednoho hosta, se kterým probírá určité téma, které je každý den jiné a tím pádem i unikátní. (ČSFD)

Recenze (131)

jardel24 odpad!

všechny recenze uživatele

nechápu jak někdo takhle afektovaný může moderovat diskuzní pořad a ještě mít své jméno v názvu... to by mělo být privilegium pro ty nejlepší! ()

Mzetko odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. To je takový popis tohoto pořadu ve zkratce. Vždy přijde host, o něčem se s paní moderátorkou baví a pak odejde. Ve finále nevíme nic, tedy valstně jen to, že jsme "vyhodili do koše" 5 minut svého času. ()

JARDAHONDA odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad mě připomíná gestapácký výslech...Skoro bez úsměvu,tvrdě a nelidsky se tváří paní Tachecí,,,její projev se mě nelíbí a vůbec tato maškaráda je o ničem..... ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

já to mám půl-napůl...mám velký problém s jejím šišláním, občas to přepískne, ale občas mě překvapí velmi inteligentní komunikací, bystrým úsudkem. Vůbec nevím, co si mám o ní myslet. Jen se domnívám, že lidé s její vadou řeči by ve sdělovacích prostředcích vystupovat neměli. Možná by byla daleko lepší v tisku.... ()

tuberaq odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se vyvaruji vulgarit, tak vlastně ani nemá cenu psát nějaký komentář. Barbora Tachecí je totiž tak blbá, že kdyby blbost nadnášela, tak se vznáší u stropu jako holubička. ()

ouf odpad!

všechny recenze uživatele

Rejpání a smrad brabrory páchnoucí ? Ptám se , prečo už to dávno nevyřadili z televize a brabroru neposlali na odsmradění ? Snad to nemyslí vážně , jak to tak chápu ,jde ji hlavně o to aby její hosté propadli negaci a zcela přehnaně začali líčit své životní neůspěchy a ke konci tý chcíplý , zubatý , šišlavý seance se šli prásknout fošnou přes držku . Nehledě na její naprosto se soucitem neslučitelnym chováním k ,,tomu chudáčkoj co ho ukecaly aby tam teda nák vydržel" je mi velmi nesympatická a proto prosím už NIKDY ji nechci slyšet. MÁ ucta. ()

ronaldmekdon odpad!

všechny recenze uživatele

Afektovaná arogantní kachna, která klove do svých hostů neuvěřitelným způsobem. Chvilku ji poslouchat a naskáčou mi pupínky a upadnu do anafylaktického šoku.. ()

Hejl 

všechny recenze uživatele

Moderátorka samotná by zasloužila tuny odpadu. Na druhou stranu ale díky tomu vznikají někdy tak trapné situace, že to působí jak nejlepší parodie (např. díl s Janem Budařem, Igorem Chmelou). ()

Reklama

Reklama