Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Waldemar Matuška zpívá a uvádí své hosty. (Česká televize)

Recenze (7)

sportovec 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé sledovat Matuškovo souznění s Janou Drbohlavovou a Stanislavem Fišerem nebo pozoruhodný sborový výkon libereckých celebrit dětských i dospělých. Manželé Uherkovi v dějinách podještědského velkoměsta tak akorát dokázali neuvěřitelné věci a nejen z regionálních dějin je hned tak někdo nevymaže. Za víc než zmínku stojí i Raoul Schránil.  Matuškův pořad, podobně jako Gottův, rozhodně není "pouze" nostalgií. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Co si domů z CT archívu neodnesli nějací sběratelé, to je možno šoupnout zase do bedny, uvažit si čaj, pojídat sušenky, a s kapesníčkem vzpomínat.***(19.10.2010) ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Veselé štěbetání, šveholení a cvrlikání, které čas odnesl už dávno. Mezi pozvanými hosty se ale objevuje také jméno prvorepublikového filmového milovníka Raoula Schránila. Za to patří Waldovi dík. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Klasicky postaru udělaný zábavný písničkový pořad se scénkami. Jeden díl se třeba věnoval pohádkám a písněmi i scénkami pomohly Waldovi Matuškovi Jaromír Hanzlík, Jaroslav Satoranský, Daniela Kolářová a Jiří Bruder. Pohodový pořad především pro pamětníky oněch časů. ()

Reklama

Reklama