Reklama

Reklama

Máma v akci

(TV film)
  • Česko Inspektor máma: Smrt ve třech snadných krocích (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Maddie je na první pohled máma jako každá jiná. Vzorně se stará o své dvě děti, manžela i domácnost. Ale když zrovna nepeče sušenky, věnuje se své tajné zálibě – řešení zločinů. To je mnohem větší zábava než být jen hospodyňka. A hlavně je v tom Maddie vážně dobrá. Má prostě na zločince nos a její schopnost dostat z lidí ty správné informace by jí mohl závidět každý detektiv. Maddie ale neřeší maličkosti, jako je třeba ukradené kolo. Právě teď se pouští do vyšetřování vraždy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Je to vskutku tuctové dílo doby, v níž již není místo pro slečny Marplové. Moderní detektivka musí být úspěšná v zaměstnání, chápavá manželka, pozorná matka a vysportovaná kočka. Při tom všem jí ještě zbývá čas, aby suplovala práci policie. Dík potřebě naplnit všechny ty role rychle chodí a rychle mluví, což zřejmě má dodat dílku tolik potřebný spád. Moc dobře tento přístup nefunguje, navíc likviduje poslední možný prostor pro napětí. Abychom pochopili, jak výjimečná Maddie je, obklopili ji autoři polokarikaturními přítelkyněmi a známými (manžel je též modelový). Maddie navíc zvládá ještě jednu roli, o níž jsem se nezmínil, roli vypravěčky, která ve stop záběrech rychle a veskrze povrchně uvádí každou nově vstupující postavu. Máma v akci je zkrátka televizní rutina až na půdu. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pilotní film k seriálu. V době "ZOUFALÝCH MANŽELEK" jde o zbytečný, zapomenutelný, tuctový, laciný televizní šunt na libovolné pracovní dopoledne. Jediným pozitivem je kočka Danica McKellar, známá jako Winnie z "BÁJEČNÝCH LET", kvůli které jsem si to také koupil. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Toto DVD som si kúpil keď som zbadal na obálke Danicu McKellar, ktorú som si pamätal ako tú kočku z dvoch epizód seriálu How I Met Your Mother ako Trudy :) Film ako taký za veľa nestojí, je to úplne ten najpriemernejší televízny film jaký len môže byť a navyše detektívka (brrr), tá sladká rodinná scéna s arašidovým maslom sa mi vyslovene protivila :D Ale Danica je proste kočka a aj vďaka nej sa to dalo vydržať :) ()

Reklama

Reklama