Reklama

Reklama

Prohnilí policajti

Pravda policajty nezajímá. Napínavý thriller o křivém obvinění a boji proti zkorumpovaným policejním složkám. Dva elitní policisté dostanou za úkol vyšetřit vraždu politika a celého jeho bezpečnostního týmu. Jejich hlavním podezřelým je vysoce uznávaný policista. Rázem se ocitají tváří v tvář velké organizaci, která si říká „Policejní zmije“. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Nerozumiem tomu, čo je toto za počin. Nejaká amatérčina, ktorá mi vzbudzovala rozpačitý úsmev na tvári od začiatku do konca. Do konca až tak celkom nie, lebo po nástupe gangsterskej dvojky policajtov som mal už naozaj všetkého dosť a tento hnus som vypol. Však aj ja som len človek. Keby bol film myslený ako paródia na akčné filmy, dajme tomu dám jednu hviezdu. Snímke, ktorá sa však berie vážne a je pritom točená tým najpodivnejším štýlom s hereckými výkonmi a dialógmi ako vystrihnutými z lacného maďarského porna, strašnou réžiou a nelogickým strihom, takému niečomu je aj odpad! pochvalou. Rýchlo zmazať z harddisku a aj z mojej pamäte. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

tak tohle je vážně tragédie a škoda vyhozených peněz. Děj neměl ani hlavu, ani patu - otřesné herecké výkony a jediné co mě udrželo při životě bylo několik srandovních scének viz výslech hlavního hrdiny dvojicí dementních šašků z vládní organizace. ()

noctambule odpad!

všechny recenze uživatele

Nenapadá mě jediný důvod, proč by se na to měl někdo podívat. Ani když jsem to brala jako parodii (tvůrci to však natáčeli se vší vážností), tak jsem se nedodívala. Amatérština sálá z každého záběru, prostě hrůza hrůz, kterou nejde popsat, na vlastní kůži se o tom nepřesvědčujte;-) ()

jacksax 

všechny recenze uživatele

Francouzská amatérská parodie snažící se zesměšnit obvyklé klišé mainstreamových kriminálně-akčních snímků. Někdy více, někdy méně úspěšně. Nejsou tu parodovány konkrétní scény známých filmů (takových snímků je natočeno nespočet), ale tvůrci si berou na paškál zažité postupy, automatické vykrádání jiných a z toho vyplývající nenápaditost současné produkce... Je smutné zjistit z ostatních místních komentářů, že když má film na obalu napsáno napínavý thriller (rozhodně dobrý komerční tah, zajímalo by mě jestli jej použili i ve Fancii) tak většina csfd-áků nepochopí, co je film vlastně zač. ()

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele

Námět filmu je v pohodě, scénář a způsob natočení více než podivné. Spousta brutálního násilí a krve, přesto film často působí jako nechtěná komedie nebo parodie na násilné filmy. Co jiného si myslet při scéně s věštkyní nebo při sledování psychopata se sekáčkem na maso, který poslouchá lazebníka sevillského?! Chování obou superpolicistů Cartera a Goodmanna je též často směšné. Nicméně jsem se bavil a rvačky jsou natočeny celkem efektně. 50 % tj. 2,5 hvězdičky ()

juro odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jako co? Někdo tady napsal, že prý parodie - kámo zbláznil jsi se?0?  Asi jsi nikdy neviděl žádnou parodii. Tohle je výsměch filmařskému umění od A po Z.  Takový film natočí s přehledem žáci základní školy na telefon. Třeba to tak i bylo. ()

Reklama

Reklama